OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://kastela.com/vijesti/novac/1545-snazan-rast-zaposlenosti-u-sadu
Kad će ovo do danas?

@ blackstone
imatelji novih dionica su vec dali popust ovisno o razini otpisa duga, ostatak se konvertirao u dionice po cijeni 10 kuna po komadu. Ako je netko mislio da njegovih 1000 kuna zapravo vrijedi 600 i manje onda je mogao ispasti Jack pa na planu PSN odmah se odreci jos 40% i vise…
pa nisu to novci iz monopoly-a

Pozdrav škvadro,kaj mislite što bu bilo ovaj tjedan s dionicom optima telekoma?
Kada nije do sada zuknula meni se počelo ćinit da nekaj možda i ode gore?
Da li opravdavate kupnju na 6-7 Kn?
Može li argumentirano zakj da i zakaj ne?
hvala lepa

nisam skroz prati psn na ot ali mi se čini da male vjerovnike nitko nije ni pitao.zaba i ht vode glavnu riječ i ne mislim da će zaba prodavati dionice ali šta sa ostalima?
i dalje pratim opte,pa ćemo vidjeti kako se razvija priča.

@ blackstone
imatelji novih dionica su vec dali popust ovisno o razini otpisa duga, ostatak se konvertirao u dionice po cijeni 10 kuna po komadu. Ako je netko mislio da njegovih 1000 kuna zapravo vrijedi 600 i manje onda je mogao ispasti Jack pa na planu PSN odmah se odreci jos 40% i vise…

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Pozdrav škvadro,kaj mislite što bu bilo ovaj tjedan s dionicom optima telekoma?
Kada nije do sada zuknula meni se počelo ćinit da nekaj možda i ode gore?
Da li opravdavate kupnju na 6-7 Kn?
Može li argumentirano zakj da i zakaj ne?
hvala lepa

Prati objave…
http://www.optima.hr/hr/info/investitori/objave-za-investitore/

nisam skroz prati psn na ot ali mi se čini da male vjerovnike nitko nije ni pitao.zaba i ht vode glavnu riječ i ne mislim da će zaba prodavati dionice ali šta sa ostalima?
i dalje pratim opte,pa ćemo vidjeti kako se razvija priča.

@ blackstone

[/quote]

Danas je istekao rok od 15 dana ,kada se trebao objavit potvrda ročišta za PSN,

Optima Telekom predao prijedlog za predstečajnu nagodbu

vidimo sutra dali će biti što objavljeno??

@lacoste10
27.11. 2013. su poslali obavijest, možda je i toga dana predano na sud, dakle ovaj tjedan bi se nešto trebalo objaviti (možda i sutra)

@blackstone

nagodba je prihvačena sa 94,6% što znači da je bilo i malih koji su glasali za nagodbu.

Zabi i HT-u je cilj reorganiziranjem stvoriti firmu koju će moći prodati. Ako je Zaba povečavala svoj udio i na 8,xx a planom se predviđa konverzija po 10 kuna. Prostora za više zasigurno ima.
Imam iskustvo da imam tekući račun koji ne koristim i minornu naknadu za njegovo vođenje (5 kuna). Kako redovito na njega zaboravim i ne platim oni mi pošalju obavijest, jednu, drugu, pa se javi u najbližu poslovnicu,…dok god ne platim. Želim reči kako banka ne otpisuje dugove džabe.
Optima vjerojatno i ne bi došla u poziciju u kojoj je sada da kod nas mnoge stvari ne idu naopako. HAKOM-u je trebalo poprilično puno vremena da se probudi i počne raditi.

Pratimo objave na Zse-danas i sutra .

lakost .3x ili 4x ?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

7x,8x

Članice EU rezervirane prema zajedničkom telekom tržištu

Dnevni limiti trgovanja

Razred 3
Prosječna 6,44
Minimalna 4,83
Maksimalna 8,05

New Report

Close