OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poceo je rast interes za kupnju.
Jos da se zbroje oni koji stoje u krivom redu. Mogli bi i spasiti koju kunu.
Ovdje je investitor poznat i znaju mu se registracije na limuzinama.

I što sada kada su dogovor postigli na 10 kn,znači da su izračunali da se to isplati..???

ne, nego je 10 kn minimalna zakonska cijena nominale po kojoj se mogao napraviti taj dokap bez keša…a to su napravili jer u stečaju ne bi naplatili valjda niti pola potraživanja, ovako bar imaju nekakve papiriće koji će jednom možda vrijediti 10 kn

Što ako Zaba proda svoj udjel po 10-15-20 kn nekom kupcu koji je voljan to kupiti ,recimo za primjer ADRISU..

da Adris tako skupo plaća dionice ovakvih firmi odavno bi bio u istoj situaciji kao i one

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Pozdrav iz TOP10 svima koji tvrde da ova firma nevrijedi.[emo_cool]

itekaku bude zanimljivo.kaj sanjas? pa sutra bu opet 5.5 kn i tako u nedogled prema par kuna: 2,3 kn

Pozdrav iz TOP10.
Mislin se ja kako to niko neće da me sluša i kupuje po ovin bagatelnin cijenama ispod 10 Kn. Pitam se kako to da niko ne kuzin, jesan li ja u zabludi?
Onda se sitin pa kome ću prodavat na novima oko 20 Kn?

@parchy
kada je potvrda na sudu??

Optima Telekom predao prijedlog za predstečajnu nagodbu

Pozdrav TOP 10!
Ma nisi u zabludi, ekipa je zaglavila u krivom redu…

Sinoć sam nakon duuugo vremena vidio probidžbeni spot na TV-u. Inače, na Optimi sam godinama i imam samo riječi hvale. Ove godine ni jedan račun mi nije bio veći od 165,00kn (telefon + flat internet) i bilo bi mi žao da Optima propadne (i zbog dionica koje imam i bilježim značajniji minus)))!!
ZABA tu može puno učiniti ako hoće (novi korisnici, nove usluge, financijska potpora, promidžba….)!!
Pretpostavljam da će i ovdje biti valova u kojima će se gubiti/dobivati i preko 100% u nekoliko dana, treba ih čekati i koristiti!!

Ovakvih postova sam se nagledao na INGRA-i prije dvije godine… isto tako je glavinjala oko 6-7 kuna… Onda ekipa zakuri priču, pa skoči 10% , somići navale, a ekipa se iskrca…. Sada su na istim razinama…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Nisu ni troskovi PSN maleni. Put do korisnika bi sada trebao biti laksi kada sud potvrdi nagodbu.

Ovi sto drze cijenu na 6,xx kuna valjda jos uvijek sumnjaju da PSN nece proci. Pitanje. Zasto onda ne prodaju za 1 kunu ili manje?

@munjiks
Nisu ni troskovi PSN maleni. Put do korisnika bi sada trebao biti laksi kada sud potvrdi nagodbu.

Ovi sto drze cijenu na 6,xx kuna valjda jos uvijek sumnjaju da PSN nece proci. Pitanje. Zasto onda ne prodaju za 1 kunu ili manje?
———————————————————–
kada je potvrda na sudu???

Prodati po kunu???, bid je jak ,neće prodavati niti po 5-6 kn…

Prema zakonu sud treba u roku od 15 dana sazvati rociste.

New Report

Close