OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja mi izgleda poprilično tanko.Ak bu prodaje bude svašta.

Nije bila niti prošli tjedan ,pa je pokupljeno 30 tisuća sa aska u dva dana.

opet su te navukli da platiš skupo [emo_smijeh]

opet su te navukli da platiš skupo [emo_smijeh]
[/quote]

Kako ti se da skakutati od teme do teme i pisat neozbiljne stvari.
Komentiraj ovaj nalog na bidu od 50000 komada na 0,01 lipu.

kolega lacoste jača kupnja pa kako to niste primjetili….možda radi zabinog preuzimanja.. napokon smo i to dočekali…ispratimo trgovanje i raketiranje prema 10kn…možete li nam napisati limite prosim vas

Što je sada,nitko više ne želi prodavati po bidu ,čekate čišćenje aska ???

nestrpljivi i neiskusni mali dioničar je rješio svojih 1000kom.stavio svoj nalog na asku po 7kn,kad nije išlo pred kraj trgovanja prosuo po bidu.što reči na to.da on možda ima nekakvu informaciju?! [emo_namigusa]

@lacoste10
Stavite pojaseve za spasavanje da vas taj val ne potopi.Mada nikad ne znas odakle se neki misteriozni investitori mogu pojavit.

@parchy

Znas onaj paket 3 u jedna sto sam kupio starcima.Ma najgora investicija ikad. Telefon i internet vise manje ok.Ali TV zivi uzas.Dnevno se slika zaledi bar 20-30 puta.To je narocito interesantno kad gledaju neki napeti film pa im radi toga promakne najbitnije.Optima je u ovome za sada fer je im odbiju od racuna svaki mjesec jedno trecinu racuna.Kako cujem zale se i susjedi koji su uzeli Optimu za isti problem tako daje ovo ocito poprilicno normalna pojava.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@frankie
Stari na čemu si?Ja te ništa nekužin.Pariš mi ko besposleni pop šta jariće krsti.Pričaš o OT meni.Ja san pun ko brod za svoju lovu i kupovat ću opet. Moja procjena kako san pisa već odavna. Ni prvi ni zadnji ošišan na burzi jer tražili smo gledajmo. Isto ko i ti TV.
Opusti se ko i mrki ako niste isti čovik iza dva nickA. Pa šta se sekirate za tuđe pare?Oli svojih nemate?

HT preuzima Optimu Telekom, sada za ozbiljno
OBJAVLJENO 19. 11. 2013.
BORIS RADOŠEVIĆ
Priopćenje Hrvatskog Telekoma vezano uz Optima Telekom prenosimo u cijelosti za naše preplatnike.

@gruba
bilo je samo pitanje vremena kada će objaviti….
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Ask se povlači ispod 7 kn,moglo bi uslijediti i lagano čišćenje.

New Report

Close