OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dnevni limiti trgovanja za 11.11.2013(ponedjeljak)

Razred 2
Prosječna 7,29
Minimalna 6,20
Maksimalna 8,38

Tresla se brda rodio se NIŠ,da je bar MIŠ.Kaj je dečki?Kaj bude s Optima telekomom?
Ja sam mislil da bu palo na 2,3 Kune al sam pogrešil. No nemre ni bolje.

@mrki2
greške se događaju…
ne očajavaj…
Lagano prema 9-10 kn.

gospon lacoste,čitam vaše postove u zadnjih tjedan dva.Sve same drukarije za gore ili u prijevodu gluposti.

Ja pogriješio nisam u procjeni,već je jednom probijena 8 kn, a kako stvari stoje mogla bi uslijedit ponovnp probijanje i 9 kn.

lijepo vam piše u izmjeni PSN da ĆE nakon 5 godina OPTE biti restrukturirana i da će onda ZABA i HT prodati svoje udjele u njoj. znači 5 godina čekanja do prodaje i javne ponude, a do tada 5 godina bezumnog drukanja na forumu, pa tko živ-tko mrtav [emo_vrtimise]

@caab43
da ali nakon 5 godina i restrukturiranja cijena će biti desetorostruko veća.
preuzmu li optimu kako mediji pišu uskoro će cijena iči dvostruko.

Može mu biti i ovaj tijedan do 10 kn.
Ovo tek sada vrijedi.

@gruba
sada nemanikakvog preuzimanja, HT bi, ako AZTN to odobri, na 5 godina samo upravljao sa OPTE, a onda bi cijela OPTE išla u prodaju…znači, tek za 5 GODINA! tako da nikakvih većih rastova ovdje neće biti dok se cijela ZSE ne počne oporavljati,a to opet znači bar još 1-2 godine

Dioki 6,29 kn, a OPte 6,54 kn…koja nakarada od burze.[emo_smijeh]

Ovo tek sada vrijedi.

Do deset,daj prijatelj digni malo ljestve.Moj rođak ima ulaz na 112 i kaže da bu to se vratilo pre il poslije tak da što se čeka. MMF?

Ovo tek sada vrijedi.

Do deset,daj prijatelj digni malo ljestve.Moj rođak ima ulaz na 112 i kaže da bu to se vratilo pre il poslije tak da što se čeka. MMF?

[/quote]

Ne dižem ja nikakvu ljestvicu, napisao sam svoje mišljenje ,bez nagovora.

New Report

Close