zašto bi netko išao u kupnju na večim razinama(9,10,…),ako može kupiti ispod 8.
kad “plašljivci” izađu i ne bude se lupalo po bidu,ići će to još gore.
kako navlače na bidu sa nalozima 7,30.stara shema.ako ne danas tada već sutra će biti počišćen ask do 8.ali znajući da na asku ima i njihovih naloga (vjerovatni ova dva skrivena do 8 i po koji manji da popune ask).
vidjeti ćemo do kraja trgovanja ,veliki nalozi dolaze na bid.
@gruba
Sutra je prva pozitivna blokada na 8,60 kn
Ovde kak da sami kokošari trguju,2KN gore,KN dole.Na forumu kaj pišete ste zgubidani.Rekal sam vam da od OT nebu niš dobrega.
[/quote]vidi po 7 kn na lopate [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Je, u pravu si, izgleda 30 milijuna novih dionica ipak plaši potencijalne kupce.
počela je bežanija,imaju pravo kolege koji kažu da će OPTE ubrzo na 4 kn [emo_vrtimise]
I ova uprava jednostavno treba objaviti zapisnik sa jučerašnjeg ročišta, na svom webu i ZSE-15 je sati,da vidimo pojedinosti,ponovno se bid počeo puniti iznad 7 kn.
ispratimo trgovanje
Je, u pravu si, izgleda 30 milijuna novih dionica ipak plaši potencijalne kupce.
30 milijuna novih dionica dolazi??!? [emo_zacudjen][emo_vrtimise]
Kaj samo 30 milijuna novih za cijeli dug??
Pa kaj nisu rekli 100 miliona to je 4 puta manje !!!
[emo_mrgud]
pametni sve što pročitaju znaju iskoristiti, tupavi to ne znaju, zato i gube novce
Da tebe pratim onda ne bih ulagao na zse jer po tebi ništa ne valja.
da mene pratiš imao bi u zadnjih mjesec dana bar +30% spašenog novca koji si bez veze spržio kupujući DIOKI, OPTE, BELJE po previsokim cijenama…
nikako da shvatiš da nisi izgubio novce zbog mog pisanja nego zbog svog lošeg ulaganja vođenog neznanjem i egom [emo_palacd]
[/quote]
Čim ti ponestane argumenata počinješ sa vrijeđanjem.
Opet si krivo zaključio u kojim sam dionicama! To što pišem na nekim temama ne znači da te dionice i posjedujem. Dionice Optime nisam nikada imao, a dionice Belja sam davno imao i na njima dobro zaradio. Nemoj se nabacivati sa postocima (-70%, +30%) jer ti to ne ide. Bolje da se brineš o svojim propalim investicijama.Svoje frustracije nećeš izliječiti pisanjem crnjaka na ovom forumu. [emo_palacd][emo_palacd]
@mrki2
Kaj samo 30 milijuna novih za cijeli dug??
Pa kaj nisu rekli 100 miliona to je 4 puta manje !!
————————————————————–
I kaj sad -?
4 puta manje???