Ja sam jedna od ovci koja je kupila davno preskupo…i fakat sam se nado da će nakon PSN biti bolje…
Ova dionica jednostavno ima losu karmu
kosor
Stalno se nadam da ćeš napisati nešto pametno, ali nikako da to doživim. Da tebe pratim onda ne bih ulagao na zse jer po tebi ništa ne valja.
možda ovo ode na 4-5 kn, ali danas pišu da je dobitnica dana, e sad, tko je dobio i njemu odgovara na 4-5 kn
Ja sam jedna od ovci koja je kupila davno preskupo…i fakat sam se nado da će nakon PSN biti bolje…
Nisi naveo pojedinosti sa ročišta,mislim da si napisao da imaš frenda tamo??
kosor
Stalno se nadam da ćeš napisati nešto pametno, ali nikako da to doživim.
pametni sve što pročitaju znaju iskoristiti, tupavi to ne znaju, zato i gube novce
Da tebe pratim onda ne bih ulagao na zse jer po tebi ništa ne valja.
da mene pratiš imao bi u zadnjih mjesec dana bar +30% spašenog novca koji si bez veze spržio kupujući DIOKI, OPTE, BELJE po previsokim cijenama…
nikako da shvatiš da nisi izgubio novce zbog mog pisanja nego zbog svog lošeg ulaganja vođenog neznanjem i egom [emo_palacd]
Odat ću vam malu tajnu, iza ovih negativnih poruka stoje brokeri jedne banke koji su bezveze rasprodali dionice i sad ih je frka što će biti ako OPTE krajem godine bude 25 kn, a slobodnih dionica da ih kupe nema i neće ih biti.
ma je li? to je onda neka zločinačka urota brokera? pa to je kazneno djelo! nadam se da si to sve još jučer prijavio HANFI i policiji kako bi mogli provesti istragu i kazniti odgovorne!
p.s. nadam se samo da to nisi izmislio jer bi onda tebi mogli pokucati na vrata zbog širenja lažnih informacija na tržištu kapitala! [emo_ooooo]
[/quote]TI meni prijetiš policijom, pa nismo u komunizmu, što je to verbalni delikt, a drugi mogu ovdje pisati svaštarije i navlačiti naivne,kad bi ih više bilo na zse, više neću čitati ovaj forum.
Ova dionica jednostavno ima lose poslovanje
I ova uprava jednostavno treba objaviti zapisnik sa jučerašnjeg ročišta, na svom webu i ZSE-15 je sati,da vidimo pojedinosti,ponovno se bid počeo puniti iznad 7 kn.
TI meni prijetiš policijom, pa nismo u komunizmu, što je to verbalni delikt,
uopće ti ne prijetim, samo sam te upozorio na posljedice svjesnog širenja lažnih informacija u svrhe manipuliranja tržištem kapitala…a ako su ti info istinite, onda si po zakonu to dužan prijaviti