OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odat ću vam malu tajnu, iza ovih negativnih poruka stoje brokeri jedne banke koji su bezveze rasprodali dionice i sad ih je frka što će biti ako OPTE krajem godine bude 25 kn, a slobodnih dionica da ih kupe nema i neće ih biti.

kosor
Pa ti kmečiš da to ide na 4-5kn, a ne ja. Čemu tolika negativnost u tvom pisanju? Nemam dionice Optime i ne pada mi na pamet da pišem da to ne valja i da ide cijena dolje, ali mi nisu jasni ovi drugi što nemaju dionice i po cijele dane vise na forumu i pišu crnjake.

@Nikolson
Imaš ignor opcija ,i riješiš problem,čemu rasprava??
Ispratimo trgovanje – svakog trenutka treba uslijedit objava sa ročišta -PSN…

kosor
Pa ti kmečiš da to ide na 4-5kn, a ne ja.

a jesi se sad uvalio! kako si odgovorio na moj post o kmečanju kad je bio moderiran (nečitljiv, osim za prijatelje), a još jučer sam te izbacio s liste prijatelja???
preko kojeg rezervnog nicka si pročitao moj post kao moj “prijatelj”??? i onda još tvrdiš da nisi opsjednut sa mnom [emo_smijeh] [emo_smijeh][emo_smijeh]

Preko mobitela čitam forum pa mogu pročitati sve napisane postove iako nisu moderirani.

istina na mobu se može čitati bez obzira jesi li moderiran

pepe7

Preko mobitela čitam forum pa mogu pročitati sve napisane postove iako nisu moderirani.

znači i mobitel si nabavio samo da možeš pratiti pisanje svog omiljenog forumaša?
polaskan sam! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

@Nikolson
Imaš ignor opcija ,i riješiš problem,čemu rasprava??
Ispratimo trgovanje – svakog trenutka treba uslijedit objava sa ročišta -PSN…

ispratimo trgovanje 3x 4x 0x

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Čemu tolika negativnost u tvom pisanju?

pišem ono što vidim da se događa, kad budem vidio pozitivu, pisat ću tako. volim raskrinkavati ove navlakače i spamere koji cijelo vrijeme navlače ljude da im uvale svoje dionice. pogledaj na DIOKI-u kolike forumaše su sava i lacoste10 navukli unutra po 27-30 kn, a sad je cijena na 5 kn, gubitak -80%!
na OPTE su jučer pisali da ide danas na 12-15 kn iako znaju da je to laž, ali cilj im je bio dići cijenu na 8 kn i iskipati se!

mislim da precijenjuješ neke forumaše[emo_smijeh]

Odat ću vam malu tajnu, iza ovih negativnih poruka stoje brokeri jedne banke koji su bezveze rasprodali dionice i sad ih je frka što će biti ako OPTE krajem godine bude 25 kn, a slobodnih dionica da ih kupe nema i neće ih biti.

ma je li? to je onda neka zločinačka urota brokera? pa to je kazneno djelo! nadam se da si to sve još jučer prijavio HANFI i policiji kako bi mogli provesti istragu i kazniti odgovorne!

p.s. nadam se samo da to nisi izmislio jer bi onda tebi mogli pokucati na vrata zbog širenja lažnih informacija na tržištu kapitala! [emo_ooooo]

Svaka čast kosor

New Report

Close