Odat ću vam malu tajnu, iza ovih negativnih poruka stoje brokeri jedne banke koji su bezveze rasprodali dionice i sad ih je frka što će biti ako OPTE krajem godine bude 25 kn, a slobodnih dionica da ih kupe nema i neće ih biti.
kosor
Pa ti kmečiš da to ide na 4-5kn, a ne ja. Čemu tolika negativnost u tvom pisanju? Nemam dionice Optime i ne pada mi na pamet da pišem da to ne valja i da ide cijena dolje, ali mi nisu jasni ovi drugi što nemaju dionice i po cijele dane vise na forumu i pišu crnjake.
@Nikolson
Imaš ignor opcija ,i riješiš problem,čemu rasprava??
Ispratimo trgovanje – svakog trenutka treba uslijedit objava sa ročišta -PSN…
kosor
Pa ti kmečiš da to ide na 4-5kn, a ne ja.
a jesi se sad uvalio! kako si odgovorio na moj post o kmečanju kad je bio moderiran (nečitljiv, osim za prijatelje), a još jučer sam te izbacio s liste prijatelja???
preko kojeg rezervnog nicka si pročitao moj post kao moj “prijatelj”??? i onda još tvrdiš da nisi opsjednut sa mnom [emo_smijeh] [emo_smijeh][emo_smijeh]
Preko mobitela čitam forum pa mogu pročitati sve napisane postove iako nisu moderirani.
Preko mobitela čitam forum pa mogu pročitati sve napisane postove iako nisu moderirani.
znači i mobitel si nabavio samo da možeš pratiti pisanje svog omiljenog forumaša?
polaskan sam! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
@Nikolson
Imaš ignor opcija ,i riješiš problem,čemu rasprava??
Ispratimo trgovanje – svakog trenutka treba uslijedit objava sa ročišta -PSN…
ispratimo trgovanje 3x 4x 0x
Čemu tolika negativnost u tvom pisanju?
pišem ono što vidim da se događa, kad budem vidio pozitivu, pisat ću tako. volim raskrinkavati ove navlakače i spamere koji cijelo vrijeme navlače ljude da im uvale svoje dionice. pogledaj na DIOKI-u kolike forumaše su sava i lacoste10 navukli unutra po 27-30 kn, a sad je cijena na 5 kn, gubitak -80%!
na OPTE su jučer pisali da ide danas na 12-15 kn iako znaju da je to laž, ali cilj im je bio dići cijenu na 8 kn i iskipati se!
Odat ću vam malu tajnu, iza ovih negativnih poruka stoje brokeri jedne banke koji su bezveze rasprodali dionice i sad ih je frka što će biti ako OPTE krajem godine bude 25 kn, a slobodnih dionica da ih kupe nema i neće ih biti.
ma je li? to je onda neka zločinačka urota brokera? pa to je kazneno djelo! nadam se da si to sve još jučer prijavio HANFI i policiji kako bi mogli provesti istragu i kazniti odgovorne!
p.s. nadam se samo da to nisi izmislio jer bi onda tebi mogli pokucati na vrata zbog širenja lažnih informacija na tržištu kapitala! [emo_ooooo]