OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet Jasmin Stavros i Ljubomorni ljudi kažu da sam loš a ja ću po svome jer je volin još.

Majstore uzmi malo veču vagu danas na burzi, te male vagice slabo će koristit za OT.

Pozdrav svim suvlasnicima Optima telekoma.

Ovaj što je počistio ovo do 8,30kn, sve mi se čini da je lupio pa ostao živ, nema nikoga da ga prati…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Pratit će ga i ostali kad shvate da uspješan PSN mora biti nagrađen, nema nikakvog razloga da se trguje na 7,xx, to je bila cijena za rizik neuspjeha, a uspjelo je.

haha….jedni uklrcaj drugi iskrcaj….došlo do 8,4x-8,50 i sad spust natrag (koliko vidim) ili…?!

Prije će druga pozitivna blokada ,do 8,60-8,70 kn.
A onda nastavak do 9-10 kn.

i to je to…sad bjezanija sa bida na 5-6 kn …[emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

da se radi o Diokiu, već bi nas jutros u 5.00 na Poslovnom dočekao naslov o prihvaćanju PSN, valjda je problem što nema generala vezista, sve bezvezisti,
nnnk/p , ja sam pokupovao što sam mislio

fantastican rast na jos fantasticnijem prometu, bez likvidnosti sve je uzalud a to znaci da je cijela zse u banana, nije ni cudo kad su kompanije na ivici kolapsa super zvijezde ove tragikomedije koja se zove zse

Nešto mi se čini da nitko i nikada više neće kupit ovu dionicu ispod 8 kuna.

ovaj s h145 nalogom se “spušta” prvo s 8,41 pa sad na 8,35…pratimo dalje![emo_zacudjen][emo_plazi][emo_vrtimise]

Čekajte malo, špekulanti se još nisu probudili. Također, mediji (uključujući i ovaj portal) još uvijek nisu objavili vijest o prolasku PSN-a.

opet Jasmin Stavros … pisma na radiju:
ljubomorni ljudi kažu da san loš.

New Report

Close