L su ovi na ZSE brzi-još nema nikakve obavjesti.
Zamislite ovu situaciju Dioki pao sa 26,00 kn na 5 kn u nekoliko dana nakon neuspješne predstečajne nagodbe, a Optima prošla predstečajnu nagodbu cijena sa 6,44kn na 26.00 kn.(neovisno o nominali).Naravno još nema službene obavijesti, ali zamislite takvu situaciju.Dali je to moguće?
Sve je moguće ,vidjeti ćemo u jutro ,kada se počne čistiti ask
ništa posebnoga, usvajanje nagodbe pa brzi pokušaj dizanja cijene da ekipa iskrca dionice na 7-8 kn…potom pad prema 4-5 kn gdje bi se cijena mogla zadržati duže vrijeme
tako nekako i ja očekujem, imam nešto Optime, ali ne očekujem ništa spektakularno sutra. bio bih sretan da se cijena održi na 6-7 kn
Super ako je psn prošla. Koliko je siguran info od forumaša po imenu Zglob da je 90% glasalo za prolaz psn? Lik se danas ulogirao na ovaj forumu. Nitko od novinara nije objavio članak o prolazu psn Optime. Sve mi je to malo čudno?!
Dnevni limiti trgovanja
Razred 2
Prosječna 6,67
Minimalna 5,67
Maksimalna 7,67
@koc
Super ako je psn prošla. Koliko je siguran info od forumaša po imenu Zglob da je 90% glasalo za prolaz psn? Lik se danas ulogirao na ovaj forumu. Nitko od novinara nije objavio članak o prolazu psn Optime. Sve mi je to malo čudno?!
———————————————————-
Objaviti će na ZSE,pojedinosti ,ionako moraju skinuti blokada,nema više razloga za nju,do početka trgovanja 09:00