OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može ovdje uslijedit vrlo przo prva pozitivna blokada.

da se bid puni to stoji-3000H na 6,50 kn???

smiješan si, dobro znaš da si ti stavio nalog od 3001 komad tj. 3000+1H tako da izgleda velika skrivena količina!
sjećam se tih tvojih naloga s DIOKI-a
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Nema nan dušebrižnika (ljudi koji nemaju novaca, a imaju viška vremena i mudrosti/pameti).
nikako da nam objasne da ovo ništa ne vrijedi.Zadnji puta su me uvjeravali ispod 6 kad san kupova kako to nevalja nimalo i da treba prodati pod hitno jer uskoro ide u lipe.

@Parchy
Kupuju nemaju vremena -upravo imaju pozitivni TILT.

da se bid puni to stoji-3000H na 6,50 kn???

smiješan si, dobro znaš da si ti stavio nalog od 3001 komad tj. 3000+1H tako da izgleda velika skrivena količina!
sjećam se tih tvojih naloga s DIOKI-a
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]

Kosor
kulturno molim ne stavljaj mene u taj kontekst, nemam ništa sa takvim nalozima , skupljao sam OPTE po sitno(100-200-300 kom) u zadnjih nekoliko mjeseci.
a sada je netko i napravio POZITIVNU blokada na asku a ne na bidu -ispratimo trgovanje.

Stvarno strašan interes da se što prije kupi prije isteka drazbe……nema šta. [emo_zacudjen]

Prije bih rekao da netko očajnički želi izaći sa većom količinom pa nastoji potaknuti kupnju. Prošla su ta vremena, ovce su odavno više puat ošišane, nema vune više![emo_smijeh]

@bananarama

Mogao je izaci na 7 kn -bio mu je H nalog od 3000 komada.

lacoste@
Pa i to je bio njegov nalog! Čista psihologija! Uočio je da po toj cijeni nitko neće prodati zato je i stavio na kupnju nadajući se da će drugi odmah iznad njega naredati, pa da ih onda on ispoklapa.

@bananarama
neznam čiji je nalog i nezanima me,ali vidim da je ponovno na bidu -7kn, ukupna prodaja po tom nalogu je bila 218 komada, neka rade što žele.

A koliko vidim kupuje .

vidi ti to sve kupi.

vidi ti to sve kupi.

kupio je silom prilika,navlačio je lažnim H nalogom na bidu pa su ga natrpali na 7 kn,pravo mu budi

New Report

Close