OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

opet ti mrki.trzilo se ovo po 290, da nije tvrtka upala u fin.dubioze ne bi nikad dosla na 6,7 kuna po cemu ispada da je cca 700 puta manje vrijedna od HTa sto nije ni priblizno tocno.Dakle ili stecaj ili 40ak Kuna.Posto u slucaju stecaja korisnici odlaze gdje zele-HTu daleko najmanje po meni stecaj nikome neodgovara i nece doci do istoga.Strpimo se jos sutra,samo nemoj se cudit vidis li OT na 40kn.

Lijepo će biti u utorak videti događanja.
[emo_cool]

Vjerujem da i ova PSN neće proći od prva, bez nekog dodatnog odlaganja, odugovlačenja, usaglašavanja ili sličnog scenarija. U Hrvatskoj ništa ne može proći od prve.
Ima jedan vic na tu temu: Dva Hrvata borave godinama na pustom otoku, i nakon godina preživljavanja nekim slučajem dopluta im do otoka nov čamac sa kormilom i jednim veslom nošen valovima, te se zaustavi na obali otoka. Ostarili su i umrli na otoku jer se nisu uspjeli dogovoriti tko će veslati a tko kormilariti.

@bananarama
ode ovo pod HT sutra-prekosutra.

6,7 kuna po cemu ispada da je cca 700 puta manje vrijedna od HTa sto nije ni priblizno tocno.

to ti je računica za vrtić! ozbiljno to mislim!

6,7 kuna po cemu ispada da je cca 700 puta manje vrijedna od HTa sto nije ni priblizno tocno.

to ti je računica za vrtić! ozbiljno to mislim!
[/quote]
vidim da si novi korisnik skroz.

ulazimo u sutrašnji zadnji dan trgovanja -prije dogovora-ispratimo trgovanje i vidimo tko preuzima vođenje i vlasništvo .

Inače, ovaj gospodin koji je trenutno na br.5 u OPTE je imao “zanimljiv izlet” i u KTJV početkom godine.
Kupovao enormne količine (za tu dionicu) po cca 25kn (22-01), pa prodavao po 21kn tjedan dana kasnije.

Zapamtio sam ga po imenu, jer sam u to vrijeme i sam intenzivno trgovao s KTJV.

Provjerite sami.
Preko skdd e-računa (tko je registriran) se moze lako naci pregled top-10 stanja niz godina unatrag.

Kaj će se danas piti tablete za smirenje. Bolje pre neg posle.

Ovdje sutra psn može proć, ali dogodit će se slično kao i na Varteksu, psn je prošla a šta valja bez kredita, ovdje ako psn prođe šta valja bez pozitivnog mišljenja AZTN.

vid'la žaba...

Zaba će preuzeti Optimu, ne HT, to je tek u drugoj fazi …

Pozdrav svin dušebrižnicima ma gdje bili.[emo_namigusa]

0102030405
Zaba će preuzeti Optimu, ne HT, to je tek u drugoj fazi
—————————————————————–
Ht upravljanje sa Optima.

Vidjeti ćemo ask sutra…

New Report

Close