opet ti mrki.trzilo se ovo po 290, da nije tvrtka upala u fin.dubioze ne bi nikad dosla na 6,7 kuna po cemu ispada da je cca 700 puta manje vrijedna od HTa sto nije ni priblizno tocno.Dakle ili stecaj ili 40ak Kuna.Posto u slucaju stecaja korisnici odlaze gdje zele-HTu daleko najmanje po meni stecaj nikome neodgovara i nece doci do istoga.Strpimo se jos sutra,samo nemoj se cudit vidis li OT na 40kn.
Lijepo će biti u utorak videti događanja.
[emo_cool]
Vjerujem da i ova PSN neće proći od prva, bez nekog dodatnog odlaganja, odugovlačenja, usaglašavanja ili sličnog scenarija. U Hrvatskoj ništa ne može proći od prve.
Ima jedan vic na tu temu: Dva Hrvata borave godinama na pustom otoku, i nakon godina preživljavanja nekim slučajem dopluta im do otoka nov čamac sa kormilom i jednim veslom nošen valovima, te se zaustavi na obali otoka. Ostarili su i umrli na otoku jer se nisu uspjeli dogovoriti tko će veslati a tko kormilariti.
@bananarama
ode ovo pod HT sutra-prekosutra.
6,7 kuna po cemu ispada da je cca 700 puta manje vrijedna od HTa sto nije ni priblizno tocno.
to ti je računica za vrtić! ozbiljno to mislim!
ulazimo u sutrašnji zadnji dan trgovanja -prije dogovora-ispratimo trgovanje i vidimo tko preuzima vođenje i vlasništvo .
Inače, ovaj gospodin koji je trenutno na br.5 u OPTE je imao “zanimljiv izlet” i u KTJV početkom godine.
Kupovao enormne količine (za tu dionicu) po cca 25kn (22-01), pa prodavao po 21kn tjedan dana kasnije.
Zapamtio sam ga po imenu, jer sam u to vrijeme i sam intenzivno trgovao s KTJV.
Provjerite sami.
Preko skdd e-računa (tko je registriran) se moze lako naci pregled top-10 stanja niz godina unatrag.
Ovdje sutra psn može proć, ali dogodit će se slično kao i na Varteksu, psn je prošla a šta valja bez kredita, ovdje ako psn prođe šta valja bez pozitivnog mišljenja AZTN.
0102030405
Zaba će preuzeti Optimu, ne HT, to je tek u drugoj fazi
—————————————————————–
Ht upravljanje sa Optima.
Vidjeti ćemo ask sutra…