OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajd shvatite partnerske firme zaba ht agrokor adris mogu čuda ovdje napravit ako im to sitne duše državne uprave dozvole, inače sve to ide u strane ruke.

U slobodnom trgovanju ima oko 400 000 dionica po cijeni od 5 Kuna 2 milje Kuna , mislim da je nekih još 150 000 iz TOP 10 spremno za profit i istovar no.:
što uopće znači cijena na burzi. Sada po 5 Kn x 3 mil = 2 mil Eur da vrijedi 320 000 korisnika. da je i 10 x veća to je 20 mil Eur opet smijada.
Cila je prića oko OT taka da oli stečaj i 0,1 Kunu dionica oli na 12,20,40 Kn uz suinvestitora.
Uskoro ide objava poslovanja za 9 miseci.Mogla bi bit i OK.
Iskreno mene zanima kome paše stečaj ove firme. U svim varijantama ja nevidim dobitnika.
Ako i bude stečaja kako će se to korisnicima preslagivat

Ajd shvatite partnerske firme zaba ht agrokor adris mogu čuda ovdje napravit ako im to sitne duše državne uprave dozvole, inače sve to ide u strane ruke.

U čije ruke ide manje bitno ,bolje i u strane pa da oni zarade , a ova naša ekipa zna samo blokirati sa glupim stvarina- što fali da OPTE preuzme slovenija telekom ovih dana.

Prije nego sto ste poslali firmu u stecaj piskaranjem i usporedjivali sa mrtvacima koji godinu dana nista ne rade imate na AZTN odluku druge faze koncentracije.

Dakle zahtijeva sde izrada plana ekonsmske opravdanosti, itd.. znaci agencija ne da nije odbacila nego kaze ajde decki napravite neku analizu da imamo podlogu za odluku…

http://www.aztn.hr/article/1414/druga-faza-za-koncentraciju-ht-a-i-optime

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

U slobodnom trgovanju ima oko 400 000 dionica po cijeni od 5 Kuna 2 milje Kuna , mislim da je nekih još 150 000 iz TOP 10 spremno za profit i istovar no.:
što uopće znači cijena na burzi. Sada po 5 Kn x 3 mil = 2 mil Eur da vrijedi 320 000 korisnika. da je i 10 x veća to je 20 mil Eur opet smijada.
Cila je prića oko OT taka da oli stečaj i 0,1 Kunu dionica oli na 12,20,40 Kn uz suinvestitora.
Uskoro ide objava poslovanja za 9 miseci.Mogla bi bit i OK.
Iskreno mene zanima kome paše stečaj ove firme. U svim varijantama ja nevidim dobitnika.
Ako i bude stečaja kako će se to korisnicima preslagivat

[emo_palacg]

Druga faza za koncentraciju HT-a i Optime

Donošenjem zaključka o pokretanju postupka, Agencija je 3. listopada 2013. otvorila drugu fazu postupka ocjene dopuštenosti koncentracije poduzetnika Hrvatski telekom (HT) i OT – Optima telekom (Optima). Nad Optimom je zbog insolventnosti otvoren postupak predstečajne nagodbe, a najveći vjerovnici u tom postupku – Zagrebačka banka i HT, uz suglasnost Optime, imaju namjeru da HT nakon pretvaranja dijela njihovih potraživanja prema Optimi u udjele u temeljnom kapitalu, putem sporazuma između Zagrebačke banke i HT-a, na ograničeno razdoblje preuzme kontrolu nad Optimom.

Provedbom koncentracije HT će preuzeti tržišni udjel koji je Optime ostvarila na tržištu pružanja elektroničkih komunikacijskih usluga u nepokretnim mrežama u Hrvatskoj odnosno na horizontalno preklapajućim tržištima na veleprodajnoj i maloprodajnoj razini.

Prema podacima s kojima Agencija do sada raspolaže, HT ostvaruje značajni tržišni udjel na tržištu pružanja elektroničkih komunikacijskih usluga u nepokretnim mrežama u Hrvatskoj, ima najrasprostranjeniju pristupnu mrežu u Hrvatskoj, a HAKOM ga je odredio kao operatora sa značajnom snagom na svim tržištima podložnim prethodnoj regulaciji. Prema HAKOM-u, HT zbog veličine svoje korisničke baze uživa prednosti ekonomije razmjera, a kao davatelj više usluga na različitim tržištima, i ekonomije opsega.

Budući da bi provedba koncentracije mogla imati za posljedicu značajan učinak na tržišno natjecanje, potrebno je izraditi njezinu pravnu i ekonomsku analizu. O rezultatu analize Agencija će obavijestiti sudionike koncentracije putem Obavijesti o preliminarno utvrđenim činjenicama u postupku te ih pozvati da se na to očituju. Do zaprimanja njihovog očitovanja na rezultate analize Agencije prestaje teći rok od tri mjeseca koliko Agencija ima za donošenje odluke o ocjeni koncentracije.

Prije nego sto ste poslali firmu u stecaj piskaranjem i usporedjivali sa mrtvacima koji godinu dana nista ne rade imate na AZTN odluku druge faze koncentracije.

Dakle zahtijeva sde izrada plana ekonsmske opravdanosti, itd.. znaci agencija ne da nije odbacila nego kaze ajde decki napravite neku analizu da imamo podlogu za odluku…

Nemaju što drugo raditi ,nego šetaju od teme do teme i zazivaju stečajeve ,no da se vratimo obavjesti AZTN-a , ovo je samo potvrda da HT- pruzima optimu i ovdje je kao što sam rekao – stvar riješena.

Kakav bid -ha,ha..
Ask sve rijeđi do 9-10 kn.

Dajte pročitajte tekst o AZTN- tko če više prodavati po ovim cjenama.

Onima koji su nesigurni predlažem da se malo strpe, nemojte si štetu raditi, optima je puno bolja firma od ht-a, ili vip-a, samo što ima ljute protivnike, ali svaka rit dođe na š….t. Eto zašto jer ima zaposlenike kojima je stalo do posla.

Evo i H naloga na bidu.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/CqxZbhOjyR3t8w68jPfhXQ==.pdf
zakazano ročište

vid'la žaba...

@komifo

Čim je ovo objavljeno znalo se da slijede i druge stvari- sada su otvorena vrata HT za preuzimanje OPTE.

E dečki kaj to pišete, ja vas niš nerazmem.
Pa više uopće nema naloga na kupnji – nitko je neće.

New Report

Close