OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://hr.seebiz.eu/telekomunikacije/spevec-stecaj-optime-nas-ne-fascinira-ht-mora-predloziti-dodatne-mjere/ar-73248/
[emo_beztona]
znači da ako ht neće optimu neka ide u stečaj, a zabu baš boli briga za to moaju spašavati varteks i slične.

Nekako mi ovaj tekst sliči na otvaranje vrata HT-u da preuzme Optimu.

ovako će to završiti

Rusi zainteresovani za četvrtog operatora u Crnoj Gori

Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 24.09.2013. – 16:30:38

PODGORICA – Izvršni direktor Agencije za elektronske komunikacije Zoran Sekulić kazao je za Radio Antenu M da Italijani nijesu jedini zainteresovani za formiranje četvrtog operatora na tržištu elektronskih komunikacija u Crnoj Gori.

Kako smo nacija koja ime više mobilnih telefona nego stanovništva, Sekulić vjeruje da će novi operator ponuditi znatno jeftinije usluge.

“Koji bi za grupe koje bi bile u njihovom fokusu, bio prilagodiljiviji jer sve polazi od interesa korisnika i u svakom slučaju to bi značilo jeftinije i povoljnije usluge”, kazao je Sekulić.

U Crnoj Gori trenutno posluju tri operatora mobilne telefonije, Telenor, Crnogorski Telekom, i M-tel.

Optima je dobro sjeme, ali mi smo loša zemlja puna trnja.

Nekako mi ovaj tekst sliči na otvaranje vrata HT-u da preuzme Optimu.

Pročitaj još jednom, polako i s razumijevanjem [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ajd ak ovo zbrištete, više nema smisla pisati na ovom forumu; već se vidi duže vremena namjerno rušenje cijene, jel je netko znao unaprijed za stavove aztn. Ili samo familija?

Ajd ak ovo zbrištete, više nema smisla pisati na ovom forumu; već se vidi duže vremena namjerno rušenje cijene, jel je netko znao unaprijed za stavove aztn. Ili samo familija?

Ne opterećuj se nebitnim stvarima- u okruženju sve ide na prodaju – i telekom slovenija-poslije nove godine.

Mene muči naš mentalitet,zakaj dobro prodati ak možeš uništiti i svi će se zluradovati. Bar sam stekao takav dojam na ovom forumu, oprostite i zbogom zauvijek.

jača kupnja na 5,50…bože sačuvaj koji smijeh od burze….

da ali po meni će ovo ili op ili trop, kako san već dugo pisa. U prijevodu ili idemo na 20 – 40 Kun ili ka NULL.
Ko voli nek izvoli. Jedino nerazumin da su sve stečajuše pala pa odskakale 2,3,4,5x dok OPTE koja generira cashe ko crknuta krava. Smrdi nešto gadno.Ovo je firma lovašica i neko ju želi.
[emo_beztona]

http://www.seebiz.eu/telekom-slovenije-povlaci-se-iz-albanskog-prima/ar-73803/

što se ovdje događa-na bidu 3H naloga???
Objavljeno nešto ili???

New Report

Close