Ako se budu radile transakcije velikim nalozima(o kojima pričate-iako neznam o kojim nalozima se radi ) onda će to biti na višim razinama 9-10 kn.
dobri ste gospon parci,jako dobri baš ste me nasmijali.Izgleda da i u top10etci neki djele vaše mišljenje.Bit će zanimljivo vidjeti rasplet situacije.Moj rođak koji je kupovao po 80 Hrvatskih kuna.,ima oko 300 komada pita ima li nade da to ide i tamo nekada.
ha ha ha samo sam se nasmijao.
Joj gledam te grafove i čitam.Niš nerazmem, sam vidim da Optima nit gore nit dole.
Strah me , ne bu to završilo kak Bog zapoveda.
Što ti više treba od podatka koji je nedavno najavljen da se sve kupuje na ovim prostorima ,što se kupiti može.
vidite kako zse i hanfa ne rade ništa, netko maminipulira sa jednom dionicom, njih baš briga hoće li sutra imati posla, ili će i zadnji investitori napustiti zse.
vidite kako zse i hanfa ne rade ništa, netko maminipulira sa jednom dionicom, njih baš briga hoće li sutra imati posla, ili će i zadnji investitori napustiti zse.
A što da rade,svak ima pravo prodati i kupiti koliko želi ,kada dođe vrijeme preuzimanja ,i ovdje će se stvari posložiti.
A što da rade,svak ima pravo prodati i kupiti koliko želi ,kada dođe vrijeme preuzimanja ,i ovdje će se stvari posložiti.
[/quote]pa to sam i rekao da za njih nema posla, a ja ću trgovati na stranim burzama. A njima preporučam da si na vrijeme nađu drugi izvor zarade.
***ma nitko ne manipilira s 1 dionicom, to ti brokeri naprimjer Zabe kupe ili prodaju 1 dionicu jer se kod njih na gledalici ne vide dionice koje nemaju promet pa ih ni nemožeš kupiti ni prodati… vec godinama ne ispravljaju tu banalost… evo da sad hoćeš kupiti/prodat dionicu Tehnike moral bi ih prvo nazvat pa bi oni kupili 1 i onda možeš postaviti bid/ask, presmiješno
http://hr.seebiz.eu/telekomunikacije/spevec-stecaj-optime-nas-ne-fascinira-ht-mora-predloziti-dodatne-mjere/ar-73248/
[emo_beztona]