OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/potencijal-je-u-turizmu-infrastrukturi-energetici-i-telekomunikacijama/

Kreću ivesticije i potpora zainteresiranim ulagačima, bilo da su sa istoka,zapada ili južne amerike.

Ulazak banaka u telekome ubrzat će snižavanje HT-ovih veleprodajnih cijena

Ulazak banaka u telekome ubrzat će snižavanje HT-ovih veleprodajnih cijena

ak sam dobro skužil, stvari idu u dobrom smjeru, recimo 25 kn do božića.

@miss
Nebih limitirao sa cjenama ,svak po svom odabiru,ali da banke kreću u ulazak i vlasničku strukturu da se zaključiti iz teksta.

Što to znači za OPTE ,sami zaključite,ako krenu sa time i objavi se vjest, cjena bi se mogla korigirati za 20-30%.

Bez nagovora na kupnju ili prodaju.

stvari idu u dobrom smjeru, recimo 25 kn do božića.

znači očekuješ rast od skoro +400% u roku 2,5 mjeseca?!?!
nije ti neugodno pisati ovakve drukerske gluposti??

pa tko god kupi rizične dionice trebao bi se nadati velikoj zaradi,i ne želim nikoga nagovarati da kupi dionice. svatko treba razmišljti sam za sebe.

+ nikad nisam kupio niti jednu dionicu građevinara, a trenutno mi je opte jedina dionica na zse.

bid se formirao do 7 kn.

bid se formirao do 7 kn.

takav je zadnjih mjesec dana…daj se koncentriraj malo [emo_zloban]

stvari idu u dobrom smjeru, recimo 25 kn do božića.

znači očekuješ rast od skoro +400% u roku 2,5 mjeseca?!?!
nije ti neugodno pisati ovakve drukerske gluposti??
[/quote]
ja isto to očekivam, ne znam u kojem periodu ali mislim da dionica vrijedi od 28 – 44 Kn. Ne bi tio pisati zašto to mislin, ako koga zanima neka pogleda prijašnje postove. Zato i jesan pun ko brod i pozivam druge da kupuju.
Jedino me zeza šta kad san nešto takvo prije mislija obično bi pogodija %samo ne bi smjer.

dobri ste gospon parci,jako dobri baš ste me nasmijali.Izgleda da i u top10etci neki djele vaše mišljenje.Bit će zanimljivo vidjeti rasplet situacije.Moj rođak koji je kupovao po 80 Hrvatskih kuna.,ima oko 300 komada pita ima li nade da to ide i tamo nekada.
ha ha ha samo sam se nasmijao.

vjerojatno se cijena želi srušiti da prođe veliki unaprijed dogovoreni nalog,a onda uzlet već sto puta viđeno, a ovi hrđavci su vjerojatno iz ht-a i boje se da opte ne završi u nepoželjnim rukama.

New Report

Close