OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i kake to ima veze s OT.? Verzion i slično.
vjeojatno si se pitao zašto se ovo s optimom dešava, to ti je mali djelić globalnog rata tko će nas sutra nadzirati tehnološke kompanije ili telekomunikacijske.

http://www.jutarnji.hr/malin-holmberg–mi-smo-za-60–srusili-cijene-telefoniranja-u-hrvatskoj-/1124037/

Još nitko nije postao ovaj članak-od ujutro??

Tele2 diktira novi prodajni trend: Povoljne tarife uz smartphone

ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju opte, ali one koje sam uvrijedio koju tehnologiju koristi porezna uprava, i država da kontrolira npr. ugostitelje i kumice na placu, pa i vas, jel pušite il pijete itd.

misli li se ovdje napokon sta dogoditi?pa ajmo na 4+ kn ako nece vec na 10+. ova letargija ko bez vitra na moru.jedra vise, sunce przi.svi se nadaju i ocekuju ali trulez dominira.Ima neko hrpu da proba proboj ispod 6.5-ajmo doli.

misli misli gospodine parci,sada kad bu rulja shvatila kak niko neće OT bude beganija do boli.Neko bu kupoval i obogatil se,to ja mislim – ispočetka strogo na jug možda na 4 Kune i onda na 12 Kuna ak ne i 20 Kuna.

pazi kako raste potražnja za eu telekomima, možda smo i mi u eu?

na bidu vam je 14500 komada do 6 kn, tko želi prodati može.

pa misle li ovi iz Zabe više prekinuti predstečajnu nagodbu.? Čemu to kod Optime služi?

sad bu samo kaj nisu.kazu nit ima nit bu imala…

pa misle li ovi iz Zabe više prekinuti predstečajnu nagodbu.? Čemu to kod Optime služi?

trebaju to riješiti u idućih nekoliko dana.

evo sada geopolitikinog faktora – Sirija.Kad krene akcija što će Optima dionice da porastu?
dal sam u pravu?
ti si vrač pogađač[emo_cool][emo_cool]

New Report

Close