sta ima ovdje dobro? misljenja sam da ovo putuje u bankrot ili neprij.preuzimanje.svakako prema dolje…
Ako si mišljenja da ovo ide u bankrot,naj bolje je da se držiš podalje od teme i OPTE,nevalja to niš,[emo_smijeh]
Ovdje je izvjesno preuzimanje od strane jačeg igrača ,i to se treba dogoditi u idućih mjesec -dva dana.
neće to u bankrot ali zanimljiva je situacija, DT preko HT izgleda da ide u Solveniju. Stečaj neodgovara nikome, a ko će preuzet. Mene malo frustrira šta se ništa, ama baš ništa negovori o OT nigdi osim šta je evo nekidan produžena predstečajna. Šta bi bilo da nije produžena?
neće to u bankrot ali zanimljiva je situacija, DT preko HT izgleda da ide u Solveniju. Stečaj neodgovara nikome, a ko će preuzet. Mene malo frustrira šta se ništa, ama baš ništa negovori o OT nigdi osim šta je evo nekidan produžena predstečajna. Šta bi bilo da nije produžena?
@parchy
————————————————–
Ht je izvjesni strateški partner OPTE – pitanje je samo trenutka kada će to biti objavljeno.
kaj akne bu nis s HTom..tada ode vrit dionica.Nikaj neznam gospon Parci je nekada pisal o 20 ili cak 40 Kuna.
trebam li pisati: ha, ha,ha?
dobro Mrki u redu je.Sta se pinis ?!. Sve ok ni prvi ni zadnji put da san fula za 180. Koliko primjecujen sva preuzimanja ili uglavnom su u svezi Tele firmi koja su samo s kreditima izrasla
. Koliko vridi OPTE. Kazu da imaju kvartalnu dobit 40mil Kuna , dakle oko 150 mil godisnje naspram dugu od 1 milijardu. Mislim da bi netko sa vec 70 milj eur fino pazario.
kaj akne bu nis s HTom..tada ode vrit dionica.Nikaj neznam gospon Parci je nekada pisal o 20 ili cak 40 Kuna.
[/quote]
Pa svrha bu bila ta da vam objasnim kak bute hlaće zgubili na ovoj dionici jer to ode vrit.Firma je u stečaju!Nisu dobili niš ni od HAKOMa jer niš ni ne rade a kamo da bu ulagali.Pitanje je vremena kad bu došal tobogan,a najdržai su mi Parčijevi drukovi da bu to išlo i na 40 Kuna možda.Parči je iz Dalmacije – tamo ima dosta hašomana.
[/quote]
Pa svrha bu bila ta da vam objasnim kak bute hlaće zgubili na ovoj dionici jer to ode vrit.Firma je u stečaju!Nisu dobili niš ni od HAKOMa jer niš ni ne rade a kamo da bu ulagali.Pitanje je vremena kad bu došal tobogan,a najdržai su mi Parčijevi drukovi da bu to išlo i na 40 Kuna možda.Parči je iz Dalmacije – tamo ima dosta hašomana.
[/quote]kad si tak pametan jel znaš zakaj bi stečaj opte bio velika neugodnost za ht