OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

K.Z. novih 6000 kom…
isprika MGMA-R-A ovo je bilo za OPTE

Dali je obijavljeno što,bid se počeo puniti tisućama ???

http://predstecajnenagodbe.fina.hr/pn-public-web/predmet?id=0&_HDIV_STATE_=26-3-B9B7B1F4222825CBD7BC118ECD7DD799
alo ekipa imate ovdje na FINA linku online izjave dužnika i preboja,
ja koju god pogledan samo se povlači ili je napravljen preboj.Mislin da se čisti stanje.Online uredno, svima dostupno.
Ovo bi tribalo bit dobro!!!!

Vrjeme je da daju službeno priopćenje na ZSE……..

Vrjeme je da daju službeno priopćenje na ZSE……..

Mislim da prvo treba objaviti FINA na predstečajnim, a pitanje je da li rade danas, ali ovo što se da iskopati indirektno je dobra pretpostavka da je PSN uspješno prošla

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

…pretpostavka da je PSN uspješno prošla

a koja je alternativa? stjerati firmu u stečaj, a obzirom da je imovina nije velika vjerovnici bi dobili neki sitniš…ovako dobiju dionice koje objektivno ne vrijede 10 kn, ali će za nekih 5 godina vjerojatno vrijediti toliko….

O alternativi o tom potom, bitno je da je vijst službena, da mogu napokon početi normalno zarađivati bez utega silnih kamata. Da je Ferrari među predtečajušama to je istina

Gospon Parci pogledal sam u PDFU što je postano na FINAI linku što ste dali.Po tome ispada da Optima telekom uredno servisira svoje vjerovnike i radi na obostrano i naše, – trostrano zadovoljstvo dobru stvar.
dal sam v pravu?

Vi ste stvarno ocekivali da ce se neki plan usvajati na ovom rocistu?

Pa pise vam fino u dokumentu o zakazivanju rocista:

Zakazuje se ročište za utvrđenje tražbina na dan 21.06.2013. godine u 13,00 sati u
dvorani Klub izlagača na Zagrebačkom velesajmu, Zagreb, Avenija Dubrovnik 15.

Moraju se prvo utvrditi sve trazbine. One se tada upisuju u plan i prilazu u dokument o novom sazivanju rocista. Tek na drugom rocistu se glasuje o usvajanju plana. Plan trebaju prihvatiti vjerovnici koji drze najmanje 2/3 duga.

Dakle, citati dokumente sa fininih stranica i prouciti zakon o PSN…

meni uopće nije jasno u čem je ovdje problem – ovac pristiže kao i korisnici.Vjerovnici se servisiraju uredno o kakvom stečaju je ovdje rječ???

@parchy

O čemu ti pričaš, na Fini još nema ništa, provjereno

O čemu ti pričaš, na Fini još nema ništa, provjereno
[/quote]
Vidi prika to što ti ne znaš o servisu predstečajne na FINA webU – nemoj meni spočitavati da nema ništa.Ima i tekako pogledaj predstečajne imaš link di imaš preboje, kompenzacije i sve između npr. Tele 2 i OPTE.
Malo se potrudi i pronađi.

New Report

Close