Čini se da se ovdje neće ništa saznati do ponedjeljka, apsolutno nikavih informacija nema
Ovo je bilo ročište za utvrđivanje tražbina, pretpostavljam da nije bilo nikakvih odluka , ni glasanja, vjerovatno su utvrdili datum za to, ako neko nešto zna nek javi.
ja sam provjeria Mrkijeve navode.istina je da min.pravos. i Fina prelaze na OT. Po meni je ovo super dionica kako san bezbroj puta ‘druka’ . jedino me straj da nas male nekako zakonski ne osisaju.
parchy
Ovdje ćete sami sebe ošišati kad ljudi vide da ništa od rasta. Prodati će i uletiti u neku drugu dionicu jer više neće biti u fokusu špekulanata i trejdera, što se već moglo jućer vidjeti.
Čini se da se ovdje neće ništa saznati do ponedjeljka, apsolutno nikavih informacija nema
pa nije ni ponedjeljak daleko , za jedan dan(24 sata) čemu uzbuđenje ,ako obijave pozitivne vjesti , ask će se prorijediti do 10-11 kn.
ddaa evo san se prepo ak vidimo 5.6 ili nize. iman jos 20 kuna u zepu za dokup dusebriznice.ovo ti nista nevalj,zar nisi vidija kako je od 5.5-8 kuna bilo cca 2000,3000 dionica . samo nece niko proda.
Nema još ništa na FINA-i, ali zanimljivo da u subotu uprava nije radila, što mi govori da je prošlo ok[emo_cool]
@Mcinha
Nema još ništa na FINA-i, ali zanimljivo da u subotu uprava nije radila, što mi govori da je prošlo ok
—————————————–
Treba biti uskoro , ako krene bid sa punjenjem naloga , to je signal.