u ovoj dionici, za male dioničare, ništa dobro.
bolje ostaviti lovu na šanku.
pa čak i ako prođe, trenutno imaginarni, deal sa Vladom RH, koja btw. ima manje novaca od OPTM koja ih uopće nema.
iako, za trejd uvijek ima prostora, tko voli sretno!
. nemam ništa protiv Opte,ali sam protivnik beskrupoloznih drukera.
Neeee, ne mogu vjerovati ovo što čitam!
To se usuđuješ napisati ti koji si bezočnim drukanjem navukao u DKVS i VLDS desetke malih ulagača s foruma, a onda im uvalio dionice i nestao!!!!
Čovječe pa koliko ljudi imaš na savjesti ne samo na tim dionicama nego i mnogim drugim i onda baš ti dijeliš lekcije o moralu i drukanju? TI???????
Što je najgore sam si nedavno priznao da često aktivno trguješ s OPTE, znači kad kupiš šutiš, kad prodaš krene drukerska tirada kako OPTE ništa ne valja! Sramotno i krajnje degutantno [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]
Ljudska priroda me nekad stvarno plaši.
glede OPTE, proćitati moje postove otprije.Rast neminovno slijedi, kada neznam ali po meni da.
p.s. zato sam i pun ko brod
Ja gospodine parci mišljenja sam da će ova dionica danas da se spusti ispod 7 Kn.Uskoro ide predstećajna nagodba i tko će platiti sve minuse i dugove – dionićari!!!!!
Lopina je, nažalost, u pravu, međutim zabaoravio je na moć ZABE. Ta moć je ne samo financijska, nego sveobuhvatna!!
alo mrki, pa ti lipo ovo ne kupuj i stoj vani jer ti ovo ništa ne valja.HM neka samo uskoro ode na 8,01 s malin zaleton, daklen neka skine 7,9 pa ćeš vidit di će…
9,5 min.
moj gospon parci prićaš o 7,9 pa 9.5 Kn … sanjaj sanjaj evo nas na 6 a uskoro i na 5 kako je lopina govorio…
[emo_smijeh]parci parci
moj gospon parci prićaš o 7,9 pa 9.5 Kn … sanjaj sanjaj evo nas na 6 a uskoro i na 5 kako je lopina govorio…
[emo_smijeh]parci parci
Sutra je ročište,moglo bi ovdje danas biti valova..
evo nas na 6 a uskoro i na 5 kako je lopina govorio…
ma jel? a tko će ti prodati po 6 ili čak 5 kn? ZABA? malo je reći da ispadaš smiješan nego i nešto gore, ali bit ću pristojan… očito si prodao tu svoju siću i zaradio par bureka pa sad drukaš na pad da kupiš ponovo na 7 kn…
ako je VART (kojem je perspektiva i nakon sklapanja nagodbe jaaaako upitna) zbog očekivanja sklapanja i samog sklapanja nagodbe narastao sa 8 kn na 22 kn, sličan film bit će i kod OPTE koja je ostvarila 26 milijuna EBITDA, naravno za strpljive, a ne za lovce na bureke…a ta lopinina lupetanja o računanju BV-u jedne telekom kompanije slobodno zaboravi jer samo pokazuju nezavidnu razinu nepoznavanja materije [emo_palacd]
[emo_smijeh]parci parci
Najprije 8 i više.
Mislim da ste griješili što ste jučer ulazili u DIOKI,a prodavali OPTE.
Možda i niste,ako djelujete brzo,pa se možete vratiti i nazad.
Sindikat će vam ovu dionicu pump and damp i tu će biti večih valova.
Što je dionica manje vrijednosti/manja lađa od papira/to se jače ljulja na valovima.
Osmicu će sindikat probiti radi iskrcaja,a da bi se moglo izlazit na 8 i više jasno je da se dionica mora dobro napumpati.A nakon toga će vam sudbinu krojiti ZABA i dokapitalizanti koji ovo mogu dignuti i preko 10.
Netko je rekao da ne treba podcijenjivati ZAbu i fondove.Jasno,ali oni mogu sve,ali mogu biti pasivni.Inseideri znaju sve,ja znam da ovo fundamentalno ne vrijedi
više od tri-četiri kn ,što ne znači da neću možda ulaziti na 8 da bi izašao na 7,5 ili 8,5.To je trejderska svakodnevnica.
Iskreno ,da sam bio pri kešu jučer bi skupio koju tisućicu na 7,1x.
A da prodajem
INDG sa P/B=0,08
za kupiti OPTE
P/BV= 7,14:0,41/BV nakon predstečajne i dobiti za ovu godinu/
P/BV=17,41/procjena prema predstečajnoj nagodbi za 31.12.2013.
To mi izgleda mazohistički,a ja to nisam.
U OPTE bi biti malo meda i mlijeka,vodeni valo nadire.
Dugoročnije krv znoj i suze za zadnje kupce u nemilostdnoj igri ..tko zadnji magarac.