Kupovao pre neki dan po 6,35 malo trejdao a danas zadnji dokup na 7,40. Čujemo se na 10.[emo_namigusa]
Izgleda da je rasprodaja gotova, već pola sata nema većih naloga na prodaji niti udaranja po kupnji [emo_smijesak]
Pitanje – kad se sklopi nagodba i to objavi na burzi, koliki skok cijene je realno očekivati? Preko 10 kn to uopće ne sumnjam, ali što mislite, do koliko bi moglo potegnuti?
ne mogu vjerovati da sam zakasnio kupiti po 7,40 kn!
neću valjda sada morati skidati s prodaje??? [emo_ljut]
Ide pruga priko Perkovića[emo_smijeh][emo_palacg]
Mjesecima nije bilo nikakvih komentara a sad abrdo tipa firma je ok, to je avion, ovo ono.
Dakle gomila brze love je ušla koja bi jednako uložila u Magmu.
Firma vrijedi isto kao i prije, niti više niti manje, samo što (vjerojanto=) , jer plan još nije prihvaćen neće propasti.
Fundamentalno vjerojanto ne vrijedi niti 10 kuna ali DLKV ne vrijedi niti 2 kune ako ćemo iskreno pa je opet cijena 10 kuna i fondovi će dati svoga casha 10 kuna.
isto vrijedi i za VART i gomilu ostalih firmi sa berze…
@Beton 7,65-8kn beton ni gori ni doli.Lp
Preko 30.000 komada pomalo nervozno čeka na kupnji iznad 7 kn….ali nema im više tko prodati.
Što ćemo sad? [emo_smijesak]
sad će ona na 7 tu sam ja čekam
A tko je taj koji će ti prodati? Raiff. su po svemu sudeći danas do kraja izašli, a oni koji su od njih kupiili nisu ludi prodati ti po 7 kn sad kad je firma pred spasonosnim restrukturiranjem i dokapom po 10 kn [emo_smijesak]
p.s. sjeti se fondovskog iskipavanja na Varteksu također na 7-8 kn pa za par dana na 12-14 kn