Ovi iz rajfice jos uvijek iskipavaju ocito
Sada se rješavamo trejdera i dobrim djelom reiffeisena…do 10kn rizik nebi smio postojati a možda ni iznad…
@ajkulazg
mislim da griješiš i da oni više ne prodaju jer sve se skida s aska, a oni su uvijek tukli po bidu. Možda su prodali sve što su namjeravali, a onda je otvoren put prema gore[emo_cool]
kolega je nešto radio sa optimom
kaže da plaće na vrijeme i firma šljaka
sve im je veći prihod i da imaju dosta posla i da se njemu čini firma ok
a kaže da je martić bio u firmi obrati se radnicima i rekao da če sve biti u redu
da su ušli u predstečajnu i da če i prije i poslje poslovat dobro
ja pročešljao fin.izvješće
kupio i želim kako sebi tako i svima koji su in puno uspjeha
Jel`stvari neki misle da je mudro dali mogućnost Reiffeiseinu da rasproda što mu je ostalo 2kn skuplje u odnosu na jučer ?
8,16 prosječna danas…na cca 50 000kom..vjerujem u više razine i povoljan rasplet ove nagodbe za sve strane(na reffeis. žalost)!!!
Jer u ovakvom bull trendu po bidu može prosipat samo onaj tko dionice nije kupio svojim novcem i igra igru za nekog drugog a to je već materijal za hanfu.
Izgleda da su već krenuli…..a sad vi njima kupujte natrag po 8,5 ono što su oni jučer vama prodavali po 7kn. [emo_smijeh]
Evo ih na 8,50kn…zašto uzeti više kad mogu manje..ionako rade s tuđim novcem…
Evo ih na 8,50kn…zašto uzeti više kad mogu manje..ionako rade s tuđim novcem…
Ja sam se ponadao da ćemo danas do 10 kn, ali ne daju trejderi i fond. Ajde prodajte sve po 7 kn kad vam je 9-10 kn previše [emo_plazi]