ja nisam nigdje spominjao špekulante niti njihovu zaradu. ja sam samo napisao da firma vjerojatno nece propast. a kak ce se stvari odvijati za par godina, pol godine, nemam ti pojma. ovo je burza, moze bit svega
ali siguran sam da ce, akd smo vec kod zarade, i banka ima svoj nekakav scenarij kak najvise love izvuć iz cijele situacije,a tu je mozda nekakva prilika. vidjet ćemo
Loki vam je sve napisao.
To za tehnološku obnovu da, točno je ali pusti sad to, to ćemo akd dođe do toga.
To ti je ko Šuker kad je rekao, sad treba neki lola a ne znanstvenik
Ok, a recimo da HAKOM u duhu liberalizacije tržišta odluči smanjiti marže na korištenje telekom infrastrukture? Kako bi se to odrazilo na poslovanje ne samo Optime, već i ostalih alternativaca? Nije li i to faktor koji utječe na čitavu priču i njen rasplet?
Odgovorni u Hakomu trenutno razmisljaju koju otpreminu si isplatiti odnsno koji novi auto na leasing uzeti za novo vijeće
Kao odrede metalic boju i dezen sjedala onda će početi raditi
Odgovorni u Hakomu trenutno razmisljaju koju otpreminu si isplatiti odnsno koji novi auto na leasing uzeti za novo vijeće
Kao odrede metalic boju i dezen sjedala onda će početi raditi
Ha čuj. Uvijek postoje prioriteti.
po meni je optima telekom idealna prilka za fgs-ove.
ionako je pola državne love firma ima neki tržišni udjel i može se konsolidirati pripojiti nekoliko manjih koje nude komplementarne usluge i onda preproddati nekom telekomu koji nije prisutan na tržištu .
uostalom država želi osnovati novi telekom,jeftinije je preuzeti optimu i prebaciti sve državne i paraddržavne korisnike na optimu i dobiju 40 posto tržišta a ht-dt bye-bye.
ali kad bi naši političari imali muda to napraviti,oni su samo eksponenti stranog kapitala.
Klasika.Žele kupiti još vremena.
Gdje je FI za 2012 ?
Kaj sad misle da više ne moraju poštovat rokove ?
Kaj nisu to inaće objavljivali na dan prije otvaranja burze.
svašta…