Ne vjerujem da je pad potakla neka negativna informacija, već je ljudima dosadila nelikvidnost,možda im je trebalo za Dioki ?jel neko izračunao ostaje li opte u redovnom 1.1.2013 ?.
nakon što sam toliko godina trgovao s optimom i u ukupnom trgovanju s njom sam u plusu uzeo sam danas 1000kom na 9,00 za uspomenu, nakon godina pisanja po forumu ovdje. pa neka ode u stečaj i propadne i ovih 9k me neće baciti u minus.
Izvrsno izvješće, dvoznamenkast rast prihoda i operativne dobiti.
Najbolji telekom na burzi!
– Antiša[emo_smijesak][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
– I love this game.
Pozdrav !
Daj me podsjetite po kol’ko su je ono kum i ostali “stručnjaci” plaćali sa našim mirovinama.[emo_smijeh]
nije me poklopilo, mislim na kupnji, baš me zanima jel ide kakav članak kroz nekoliko sati……..
Kroz koji dan će vjerojatno nešto izaći, do sada uvijek kad je bio iskrcaj, kasnije su dolazile loše vijesti. Sjetimo se MAGME, VLDS itd….
nakon što sam toliko godina trgovao s optimom i u ukupnom trgovanju s njom sam u plusu uzeo sam danas 1000kom na 9,00 za uspomenu, nakon godina pisanja po forumu ovdje. pa neka ode u stečaj i propadne i ovih 9k me neće baciti u minus.
Jos uvijek se ne vidi, vjerojanto da zbog prometa.
Tipujem na RBI fondove.
CE ima ispod 100m kuna portfelj pa racunaj sada kada im Nexe vrijedi 0 i netko trazi isplatu 5 m kuna gdje su i sto su.
Samo za informaciju, OPTE d.d. nije blokiran ako nekoga zanima…
Dionica rokne u 2 dana za 60% a nikakve informacije o razlogu [emo_zacudjen]