OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta je sa natječajem za javnu telefoniju? Vjerovatno ga je Čačić gurnuo u ladicu.

Šta je sa natječajem za javnu telefoniju? Vjerovatno ga je Čačić gurnuo u ladicu.

http://pdf.dkom.hr/9237.pdf

HT je uložio žalbu na dokumentaciju, to je standardna procedura kod javne nabave da se što više odugovlači. Nakon ovoga sljedi žalba na odluku o odabiru na temelju proceduralnih pogrešaka ili slično
Odluka o odabiru bi mogla biti poznata tek krajem godine.

A meni prigovaraju kada pišem prigovore i žalbe na prometne prekršaje da odugovlačim…

Čini se, dok ne prođe dokapitalizacija teško da će se naša OPTIMa odljepit od ove PDV brojke!

[undecid]

Kolega ING, znate onu narodnu ‘Strpljen, spašen’. [thumbsup] Bilo kako bilo, čekam u niskom startu… Valjda će krenuti.

Visoki upravni sud presudio: HT mora i drugim operaterima dati pristup optici

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Sutra izvješće za Q1,baš sam znatiželjan [proud]

Izvrsno izvješće, dvoznamenkast rast prihoda i operativne dobiti.
Najbolji telekom na burzi!

Rast prihoda stvarno iznenadio, prepoznali ht-ovci pravu uslugu [thumbsup]

Dobro je, a i krenuli su agresivnije s reklamom.
Biti će nešto! 🙂

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

http://www.poslovni.hr/vijesti/optima-povecala-operativnu-dobit-za-21-posto-203139.aspx

Neloše… Još i da dionica počne pratiti trend…

odlično, uskoro će i dionica popratiti bolje poslovanje!!!

ne znam jel ste primjetili da u zadnje vrijeme ide reklama za optimu na HRT-u, ispravite me ako se varam, ali stvarno se ne sjećam kada je zadnji put prije ove reklame išla neka

Dosta zadovoljan izvjescem
Bilo me iskreno strah ali ovo je dosta dobro vec.
Marze su cak i rasle jer je utjecaj 7 kuna na pretplati sa manjom maržom od 15%

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close