obzirom na poslovanje, stečaj je realno očekivanje, a od srca vam želim kolega antiša da vam OPTE završi u stečaju i da izgubite sve novce koje ste u nju uložili! [thumbsup]
[/quote]
Kolega,
pošto pišete na ovaj način, očito niste Optimin korisnik. Probajte i izračunajte sami sebi. Tu mislim i na kvalitetu veza koja je neupitna i nikad se nije dogodio npr. slučaj od petka s HT-om.
p.s. imam dionice HT-a
[/quote]
Uh, nije lijepo željeti nekome da izgubi novce i to nije u redu, ali bome i ovo da je veza optime stabilna i da nema nikakvih problema je lol na treću. Imate news grupu hr.comp.adsl, imate raznih foruma pa čitajte iskustva korisnika prije nego banete s ovakvom glupošću. Optima ako i neće propasti, niti im to želim, će biti isključivo iz razloga, kao što je Blueman pisao, što je zaba ovdje utukla velike novce i puno bi popušila, zajedno sa mirovincima koji su također popušili ovdje skoro kao i na ingri u % na uloženo.
Ni ja ne mislim da će Optima propasti, ali mislim da niti kuonja dionica Optime nije baš best buy. Banka i uprava će nastojati dovesti posovanje na razinu da se plaćaju kamate. Sve više od toga nije realno jer treba nešto ponovo početi ulagati.
Moguće je da netko i preuzme Optimu, ali pitanje je po kojoj cijeni. Mislim da bi se u tom slučaju više isplatilo kupovati obveznice jer će taj netko biti u stanju se ponovo zadužiti da se iskupe obveznice.
kamate se vec pokrivaju
novaca za ulaganje nema to je istina, to bi trebalo doci sljedeco godine i zato vali taj dokap od 100-150 mil kuna.
Mogledajte malo "REVIDIRANA" izvjesca za 2010.
jako jako mali broj firmi moze placati 1/4 kamata koje imaju.
A nije da ce im sa prestankom krize ruze svima cvasti..
nazalost realnost je takva.
obzirom na poslovanje, stečaj je realno očekivanje, a od srca vam želim kolega antiša da vam OPTE završi u stečaju i da izgubite sve novce koje ste u nju uložili! [thumbsup]
[/quote]
Kolega,
pošto pišete na ovaj način, očito niste Optimin korisnik. Probajte i izračunajte sami sebi. Tu mislim i na kvalitetu veza koja je neupitna i nikad se nije dogodio npr. slučaj od petka s HT-om.
p.s. imam dionice HT-a
[/quote]
Uh, nije lijepo željeti nekome da izgubi novce i to nije u redu, ali bome i ovo da je veza optime stabilna i da nema nikakvih problema je lol na treću. Imate news grupu hr.comp.adsl, imate raznih foruma pa čitajte iskustva korisnika prije nego banete s ovakvom glupošću. Optima ako i neće propasti, niti im to želim, će biti isključivo iz razloga, kao što je Blueman pisao, što je zaba ovdje utukla velike novce i puno bi popušila, zajedno sa mirovincima koji su također popušili ovdje skoro kao i na ingri u % na uloženo.
[/quote]
Ja pišem o svojem iskustvu kao korisnik od 2007. i lol na treću mi se ne skida s usana.
lp
http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-880/Rat-telekoma-za-javni-novac
Ponude:
HT 17 mil
Iskon 15 mil
Optima 5,2 mil
Metronet 4,8 mil
Posao će dobiti Metronet, mislim da je to prije radio Iskon.
Očito je da će ovoga biti i više, alternatici ruše cijene i omogućavaju državi da štedi novac porezskih obveznika. Neke firme su zadnjih godina dobro živjele na račun proračuna (ebitda 45%) ali i tome se bliži kraj….
Bar možemo biti sigurni da više nećemo morati plaćati "harače" na plaću da bi netko tamo punio džepove…
poanta je da s ovakvim ponuđenim cijenama alternativci ili će morati fušati pa će dobiti nogu, ili će posao odraditi kako treba, pa će raditi s minusom. za HT je jedno i drugo odlično
poanta je da s ovakvim ponuđenim cijenama alternativci ili će morati fušati pa će dobiti nogu, ili će posao odraditi kako treba, pa će raditi s minusom. za HT je jedno i drugo odlično
Niste u pravu, ponuđene cijene su troškovno orjentirane i realne. Takve cijene su svagdje u svijetu i produkt su tržišne borbe telekoma.
Znači konkurencija tjera operatere da snižavaju cijene i rade efikasnije, by, by extraprofit! [bye]
http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-880/Rat-telekoma-za-javni-novac
Ponude:
HT 17 mil
Iskon 15 mil
Optima 5,2 mil
Metronet 4,8 mil
Očito je da će ovoga biti i više, alternatici ruše cijene i omogućavaju državi da štedi novac porezskih obveznika. Neke firme su zadnjih godina dobro živjele na račun proračuna (ebitda 45%) ali i tome se bliži kraj….
Bar možemo biti sigurni da više nećemo morati plaćati "harače" na plaću da bi netko tamo punio džepove…
A onda izađe izvješće o poslovanju a ispred minus a iza 5-6 brojki, a banka kaže da više ne da kredite jer se i ove kamate ne vraćaju na vrijeme a o glavnici nećemo za sada ni razgovarati.
Ponude:
HT 17 mil
Iskon 15 mil
Optima 5,2 mil
Metronet 4,8 mil
A onda izađe izvješće o poslovanju a ispred minus a iza 5-6 brojki, a banka kaže da više ne da kredite jer se i ove kamate ne vraćaju na vrijeme a o glavnici nećemo za sada ni razgovarati.
[/quote]
Na upozorenje nekih kolega sada vidim kakvu sam glupost napisao znači ide ispred minus a iza 8-9 brojki, ovo sa 5-6 brojki iza izgube u jednome danu.
Moje isprike kolegama i hvala onima koji u me upozorili na ovaj teški lapsus.
G. Antiša,
što se događa, OPTE nitko ne kupuje, niti prodaje. A ja sam razmišljao prodati HT i ući u OPTE čitajući Vaše postove. Nisiam siguran da bi to bilo pametno. Molim Vaš savijet.