OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Preuzimanja-i-spajanja/Bewag-Vipnetu-prodaje-B.net

metronet, pa bnet…..mozda na kraju Vipnet se odluci za optimu [thumbsup]

ZABA skrbnicki ponovno kupuje.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nije mi jasno kako je Zaba skrbnički kupio toliku količinu dionica kad taj dan nije trgovano s toliko velikon količinom dionica.

Opet Zaba kupuje pri tjednom RSI otporu, isto kao i prošle godine. Kupili su cca 100 000 dionica po 40 kn i pustili da cijena padne 30-40%
Još 12 000 kom i saznat ćemo tko stoji iza tog skrbničkog!

Spustio hakom mj. najamninu llu na 43,61 kn, odluka stupa na snagu u roku od 8 dana.
Samo ovo će do kraja godine popraviti Ebitdu za 8 mil kn, gdje su tek ostale promjene.

Forzaaaa Opte!

Mislio sam da nece prije 6 mjeseca kao sto je loki rekao ali sto je je brzi su..
mozda sam ocekivao cak na 40 kuna zbog one nelogicnosti ali dobro, ovo je 17% smanjenje cijene koja je isla HT-u cca 60 mil kuna sto je rekao martic.
Na godisnjoj razini 10,5 mil kuna dakle 8 mil u 2011.

Bez novih korisnika nema nista jos jednom ponavljam ali novih korisnika ima (ne mozda nekim bijesnim tempom ali ima).
A vlastiti LLU ide jako dobro.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

I ja sam se nadao da bi moglo ispod 40 kn ali i ovo je dobro.
Od 01.03. je počeo bitstream, ADSL dostupan u čitavoj Hrvatskoj
Krajem godine će vjerovastno početi najam POTS-a

Samo nadogradnjom uslugama postojeće baze korisnika (adsl i iptv) i s ovim korekcijama korištenja infrastrukture Optima može prijeći u plus a tada ćemo ponovno vidjeti IPO cijenu.

Kako lijepo idu obveznice po 0,6 nom, ako probije 0,67 ode i dionica na 50 kn!

Samo nadogradnjom uslugama postojeće baze korisnika (adsl i iptv) i s ovim korekcijama korištenja infrastrukture Optima može prijeći u plus a tada ćemo ponovno vidjeti IPO cijenu.

265 kuna, je li tako??

Hrabra prognoza, nadajmo se i ostvariva.

Vezano za dividendu… ona je najavljena za 2014?

Objavljeno revizorsko

http://www.zse.hr/userdocsimages/revizor/OPTE_revizor_2010_HR.pdf

Pls comment

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Čini mi se da nema "going concern" bilješke, ili ne vidim?

Dugovanja povecana, ali za manje nego lani.
Zagrebacka banka reprogramirala dugove, s kratkorocnih na dugorocne, sto je super.
Vlasniku odobren novi kredit.
Zabrana isplate dividendi i z a2014. zakljucno.
dogodine se predviđa pozitivno poslovanje.
sve u svemu, ja sam optimistican vezano za Optimu.

Poštovani!
Ja mislim da je vrijeme za dokup [thumbsup]

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

New Report

Close