http://www.business.hr/hr/Kompanije/Preuzimanja-i-spajanja/Bewag-Vipnetu-prodaje-B.net
metronet, pa bnet…..mozda na kraju Vipnet se odluci za optimu [thumbsup]
ZABA skrbnicki ponovno kupuje.
Nije mi jasno kako je Zaba skrbnički kupio toliku količinu dionica kad taj dan nije trgovano s toliko velikon količinom dionica.
Opet Zaba kupuje pri tjednom RSI otporu, isto kao i prošle godine. Kupili su cca 100 000 dionica po 40 kn i pustili da cijena padne 30-40%
Još 12 000 kom i saznat ćemo tko stoji iza tog skrbničkog!
Spustio hakom mj. najamninu llu na 43,61 kn, odluka stupa na snagu u roku od 8 dana.
Samo ovo će do kraja godine popraviti Ebitdu za 8 mil kn, gdje su tek ostale promjene.
Forzaaaa Opte!
Mislio sam da nece prije 6 mjeseca kao sto je loki rekao ali sto je je brzi su..
mozda sam ocekivao cak na 40 kuna zbog one nelogicnosti ali dobro, ovo je 17% smanjenje cijene koja je isla HT-u cca 60 mil kuna sto je rekao martic.
Na godisnjoj razini 10,5 mil kuna dakle 8 mil u 2011.
Bez novih korisnika nema nista jos jednom ponavljam ali novih korisnika ima (ne mozda nekim bijesnim tempom ali ima).
A vlastiti LLU ide jako dobro.
I ja sam se nadao da bi moglo ispod 40 kn ali i ovo je dobro.
Od 01.03. je počeo bitstream, ADSL dostupan u čitavoj Hrvatskoj
Krajem godine će vjerovastno početi najam POTS-a
Samo nadogradnjom uslugama postojeće baze korisnika (adsl i iptv) i s ovim korekcijama korištenja infrastrukture Optima može prijeći u plus a tada ćemo ponovno vidjeti IPO cijenu.
Kako lijepo idu obveznice po 0,6 nom, ako probije 0,67 ode i dionica na 50 kn!
Samo nadogradnjom uslugama postojeće baze korisnika (adsl i iptv) i s ovim korekcijama korištenja infrastrukture Optima može prijeći u plus a tada ćemo ponovno vidjeti IPO cijenu.
265 kuna, je li tako??
Hrabra prognoza, nadajmo se i ostvariva.
Vezano za dividendu… ona je najavljena za 2014?
Dugovanja povecana, ali za manje nego lani.
Zagrebacka banka reprogramirala dugove, s kratkorocnih na dugorocne, sto je super.
Vlasniku odobren novi kredit.
Zabrana isplate dividendi i z a2014. zakljucno.
dogodine se predviđa pozitivno poslovanje.
sve u svemu, ja sam optimistican vezano za Optimu.