Zapuhivanje … zamor… trenutno hladjenje usijanih glava, napaljenih mladih brokercica koji zude za brzom zaradom, skupim kolima, lakim zenama, plitkim poput samog trzista … I da … To je to.
Optima je naglo stala. Brokercici polako trijezne svoje napaljenoscu i euforijom preplavljene misli…
Sada, tek nekoliko minuta po vrhuncu svima je jasno tko se ovdje kome "kvalitetno prosuo" , po bid-u .. I pocinje jos jedno ispuhivanje.
U nevjerici, brokercici citaju izjavu same kompanije i nadobudno, sasvim ignorantno pomisljaju …
"NE, TO JE UROTA! … NE ZELE PRIZNATI SPAJANJE SA TELE 2 JER I SAMI KUPUJU DIONICE… JUTARNJI ZNA BOLJE…"
Poneki naivac jos ce se zakaciti na ovakvu sasvim iskrivljenu, irealnu pomisao … i platiti danas skuplje ono sto je mogao vec sutra jeftinije.
Dame i Gospodo, dobrodosli , dobrodosli … TOCNO JE 11:59, sada smo svi vec lijepo razbudjeni, zapocinje ovotjedna ZAGREBACKA BURZA!
A Optima… Optima je imala čast svečanog otvaranja.
And it shell be remembered, for all the burned players today .. by Optima’s hot wires 🙂
i jesi završio?! jel to pomalo autobiografski tekst?! jadno kolega, jadno.
Antiša, jesi utek’o danas zemljače? [tongue]
Nisam, malo mi je ovo, nešto sam pohlepan zadnjih par dana…
Nego jesi li ti utekao iz HT-a, piše u članku da će popušiti čak 68 mil kn u dealu s Jacom?
Kad su u HT-u dali dvostruko nižu cijenu od konkurencije, onda su mogli slobodno dati i besplatno…da Vlada još više uštedi. (Vlada očito "zna" uštedjeti samo ako joj ušteda padne s neba…)
a hebiga, sta cemo sad
Nije mi ovo više jasno, po 26 kn je nije nitko htio, a ja i Blueman smo bili predmet izrugivanja a sada je odjednom dobro i po 35 kn!
Plaćati ćete vi ovo još i skuplje… [bye]
Ponavljam.
ne očekujte neko izvješće
po meni sve iznad 50 mil kuna operativne dobiti je jako jako dobro..
Nije mi ovo više jasno, po 26 kn je nije nitko htio, a ja i Blueman smo bili predmet izrugivanja a sada je odjednom dobro i po 35 kn!
Plaćati ćete vi ovo još i skuplje… [bye]
Izgleda da treba kupovati kad nitko nece i kad je skupo na tim razinama. Ima takvih jos par na trzistu. [smiley]
Ovaj Malus iz Seebiza izgleda dobro zarađuje honorarno ?
Tko je platio ovaj članak ?????
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-je-li-optima-telekom-potcijenjena%3f,104706.html
dok je Optima bila na 27 nije mu palo napamet to napisati, ali sada da, pa ako vam treba informacija kako se šuška o ujedinjenju Arapskih Emirata i Optima znate koga treba kontaktirati.
Naravno da je potcijenjena kad se u ove cijene ispod 40 kuna uračunalo sve i svašta negativno ali gle čuda ništa od negative, čak se šuška o spajanjima, rastu korisnika… nema crnjaka više [cool]