A računa da su im zatezne sigurno maknuli (jer automatizmom banke svima zatezne danas obracunavaju pa otpisuju-iz više izvora to znam)
A koliko su im smanjili; nemam pojma, iznad 7% ne bi smjelo ići
na 900 mil kuna duga to je oko 63 milje kuna godisnje što je još uvijek jako puno ali mnogo mnogo bolje nego prije
Sto bi rekla Suzana – Svaka kuna je velika ko planina.
Ako je Matija iskamcio 7% kamate to je jako dobro, tesko se mozemo nadat da ce dobit kamate od 5% u ovoj fazi, za 1.g kad se zaradi prva kuna – moze se drugacije pristupit pregovorima.
A računa da su im zatezne sigurno maknuli (jer automatizmom banke svima zatezne danas obracunavaju pa otpisuju-iz više izvora to znam)
A koliko su im smanjili; nemam pojma, iznad 7% ne bi smjelo ići
na 900 mil kuna duga to je oko 63 milje kuna godisnje što je još uvijek jako puno ali mnogo mnogo bolje nego prije
Ne vjerujem da su kamate na stare kredite značajnije smanjivali, ovaj samo reprogram cca 100 mil akumuliranih kamata iz predhonih razdoblja.
Martić kaže da će ove godine imati gubitak 45-50 mil kn uz 15% rasta prihoda , što odgovara smanjenju udjela reguliranih obveza u prihodu ( interkonekcija, LLU) s 56% na 40%. Prema tome ukupni fnancijski rashodi bi trebali biti na razini 2010g
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/optima-telekom-reprogramirao-obveze,103299.html
Optima reprogramila dugove !
Čestitke Antiši i naravno Optimi što ga je slušala.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/optima-telekom-reprogramirao-obveze,103299.html
Optima reprogramila dugove !
Čestitke Antiši i naravno Optimi što ga je slušala.
Dug je dug i ma kakav bio nije dobar."Što je previše ni sa kruhom nije dobro".
Hakom je objavio odluku o izmjenama standardne ponude korištenja LLU, sve ostaje isto kao u prijedlogu, snižavaju se cijene mjesečne najamnine kolokacijskih prostora i jednokratne naknade priključenja/ iskapčanja korisnika.
O mjesečnoj najamnini parice će se raspravljati u zasebnom postupku a vjerovatno će i to pasti.
Baš me zanima hoće li nakon svega ovoga rezvizori skinuti "going concern" u godišnjem izvješću?
antiša. jel može link.
nemogu na hakomu naći
thnx
52,14
računaj da se dogovore oko 44 kuna
8X12X100,000 = oko 10 mil kuna godišnje
iako nemogu naći na hakomu taj prijedlog odluke.
iako nemogu naći na hakomu taj prijedlog odluke.
Jel ovo