OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hvala, vec mi je poslano na private.
sama IPTV usluga po sebi je neisplativa ako je dajes za 50 kuna jer su naknade operaterima ogromne (osim ako ne lazes broj korisnika) i jedino gdje se zaradjuje je na ostalim povezanim uslugama.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

zanimljivo:

Mreža Optima Telekoma sagrađena je u skladu s najnovijim tehnologijama i standardima koje uz potpuno regulirani status izgrađene optičke infrastrukture donosi stabilnost u poslovanju, ističe Martić i dodaje kako očekuje da će tijekom 2012. početi poslovati s dobiti.

Vaš link

ma da, nisam druker i necu nista komentirati
Na Ingri bi vec nadrukali da vrijedi 800 kuna i u virtualnom svijetu prebacvili na Optimu oko 10 milijuna korisnika + mogucnost sirenja u Alzir

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Moze li samo netko pogledati na facebook optitv koliko se ljudi uclanilo u grupu.
radim neke male analize.
Pa ako se moze staviti na forum
Hvala

Trenutno ima 3.783 ljudi.
[/quote]

Izgleda da se ovo povećava svaki dan. Sada je na 3.806 ljudi. Možda ovaj Matija Martić stvarno govori istinu…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Hoće li ovaj puran više poletiti da dobijem koji argument za borbu s HT-ovcima, popili su mi mozak!

Nije da se trud ne isplati, uspio si Postara slomit da proda HT i kupi OT.
Doći će argumenti, za 3.g bi nam se mogle prekrižit krivulje EPS.
HT trenutno gubi 3-4kn godišnje EPS-a, na 10-15kn očekujem križanje krivulja, jedina razlika je što će mo se mi penjat na Mont Everset a HTovci će prema Slavonskim ravnicama na +100n.m.[smiley]

[/quote]
Kumpa,pa nije 1 april! 🙂

Što mislite hoće li zbog najavljene dokapitalizacije cijema OPTE ići dolje?

Nije da se trud ne isplati, uspio si Postara slomit da proda HT i kupi OT.

Ma znam ja da on kupuje samo još ne želi priznati da cijena ne odleti u nebo.
A vidi se i po transakcijama da imamo novog kupca, ovo danas u 15:15:19 je sigurno on ukrcao!

zanimljivo:

Mreža Optima Telekoma sagrađena je u skladu s najnovijim tehnologijama i standardima koje uz potpuno regulirani status izgrađene optičke infrastrukture donosi stabilnost u poslovanju, ističe Martić i dodaje kako očekuje da će tijekom 2012. početi poslovati s dobiti.

Vaš link

[/quote]

Zato se neki dan netko trpao u obveznice. Baš mi nedostaju ovih dana oni što su spominjali stečaj. Nitko da udari po bidu. [proud]

http://www.vecernji.hr/biznis/optima-telekom-reprogramirao-kredite-planira-rast-prihoda-15-clanak-240437

zanimljivo:

Vaš link

[/quote]

Zato se neki dan netko trpao u obveznice. Baš mi nedostaju ovih dana oni što su spominjali stečaj. Nitko da udari po bidu. [proud]
[/quote]
Mjesecima čučim na bidu i sve neka sića…
bojim se da će se letvica morti podići za 50tak posto da se trgovina pokrene.
[angry]

http://www.vecernji.hr/biznis/optima-telekom-reprogramirao-kredite-planira-rast-prihoda-15-clanak-240437

Sve je to super, ali mogao je rec i za koliko su smanjene kamatne stope, ovako moramo cekat 3,5 mjeseca da ih vidimo u rezultatima za 1Q.
Mozda to i nije lose, ostaje 3,5 mjeseca za jeftinije dokup. [smiley]

A računa da su im zatezne sigurno maknuli (jer automatizmom banke svima zatezne danas obracunavaju pa otpisuju-iz više izvora to znam)
A koliko su im smanjili; nemam pojma, iznad 7% ne bi smjelo ići
na 900 mil kuna duga to je oko 63 milje kuna godisnje što je još uvijek jako puno ali mnogo mnogo bolje nego prije

New Report

Close