OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može neko reći kako funkcionira OptiTV, digitalna televizija Optima Telekoma. Unaprijed hvala

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

pomocu trikova,

imas platformu koja kosta koja je u buzinu vjerojatno.
imas doma neke receivere rutere, stb-ove kaj ja znam.
na nju je spojena telka pretpostavljam.
taj stb ili sto vec ima snimalicu.

gledas programe.
Optima placa naknadu izdavateljima programa tipa diskaveriju kada gledas kako lav ganja antilopu pa skoc na nju .
tebi to naplacuje u paketu.

tehnicki neznam bolje objasniti

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Može neko reći kako funkcionira OptiTV, digitalna televizija Optima Telekoma. Unaprijed hvala

Kakve to veze ima s cijenom dionice ?!

hvala blueman, al nisam mislio na tehnički aspekt. zanima me kvaliteta usluge, malo proučavam cijene i ponudu pa me zanima sama kvaliteta. i eventualno usporedba s Max-ićem od HT-a.

Kakve to veze ima s cijenom dionice ?!
[/quote]
Pa vidis da kad se samo jedna osoba zainteresira di ode cijena dionice [smiley]

Nije bolest sve što boli

http://www.forum.hr pa nadji optitv ima ga.
isto tako imas na fsacebook komentare na optitv stranici.

to ti je jedino relevantno.
nemam optitv jer mrzim vise od 4 programa na televiziji (nisam memorirao nikakve doma, erteelove dva i ostalo)

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

http://www.forum.hr pa nadji optitv ima ga.
isto tako imas na fsacebook komentare na optitv stranici.

to ti je jedino relevantno.
nemam optitv jer mrzim vise od 4 programa na televiziji (nisam memorirao nikakve doma, erteelove dva i ostalo)

hvala

Izgleda da je one obveznice prije par dana kupovo Raiffeisen skrbnički, prodavač je izvan top10 ali kao što imamo priliku vidjeti još uvijek ima municije.
Gotovo 17% kamate na ovu cijenu nije loše osim ako ne bude stečaja.

Kak ste dosli do 17%? Mislim da je to ipak malo vise.Cijena na 55% nominale (82% zarade) i nesto preko 9% kamata godisnje na period od 3 godine.

Nije bolest sve što boli

Moze li samo netko pogledati na facebook optitv koliko se ljudi uclanilo u grupu.
radim neke male analize.
Pa ako se moze staviti na forum
Hvala

Kak ste dosli do 17%? Mislim da je to ipak malo vise.Cijena na 55% nominale (82% zarade) i nesto preko 9% kamata godisnje na period od 3 godine.

Zaradu su dobro izracunao, ali 9,25% kamata na nominalnu cijenu, a kupac ih je dobio 45% jeftinije, pa mu je prinos 9,25%x1,818= cca 17%.

Moze li samo netko pogledati na facebook optitv koliko se ljudi uclanilo u grupu.
radim neke male analize.
Pa ako se moze staviti na forum
Hvala

Trenutno ima 3.783 ljudi.

New Report

Close