Upravo tako, ako je sudbina svih alternativaca zacementirana onda Hakom koa takav nema smisla.
Za sto, da broji prenosene brojeve izmedju HT-a, VIP-a i tele 2?
Koliko ja znam u zadnjih 6 mjeseci je Hakom napravio vise nego u zadnjih 6 godina tkao da tu mora jos jace krenuti.
Određene su nove cijene terminacije poziva u mobilne mreže od 01.01.2011g. Cijena pada s 0,56 kn/min na 0,396 kn/min jedino TELE2 ima pola godine asimetriju od 30%.
Zanimljivo je da su cijene do sada bile iznad europskog prosjeka!
Počela je redaljka sa kuljama, a to je dobar znak. [lol]
odličan..budući je samo 5% u minusu, evo 25,00 je zadnja…
jeste zbrojili minuse?
dobro, da budem iskren ja sam očekivao da će se do kraja godine tržiti ko validus i đakovština na 6 do 8 kunića. [undecid]
al ne brinite, sad će dokap!!
tj za male dioničare ide popularno džoranje! [thumbsup]
Mislin da je razlog pada cijene OPTE-R-A najavljena dokapitalizacija u 2011, jer poznata je činjenica da kad se ide u dok. da cijena pada.
Mislin da je razlog pada cijene OPTE-R-A najavljena dokapitalizacija u 2011, jer poznata je činjenica da kad se ide u dok. da cijena pada.
Radila je i ATGR dokap ove godine, sve je stvar po kojoj se cijeni radi i zbog čega se radi.
Ovo vam se zove klin, i sada neka mi netko kaže TA ne funkcionira na nelikvidnim dionicama ovdje sve savršeno štima!
Evo s desne strane:
http://www.poslovni.hr/vijesti/prva-meta-vipneta-metronet-a-potom-bnet-h1-ili-optima-168528.aspx
Vipnetu za prvu fazu akvizicija, procjenjuje se, treba do 200 milijuna eura
Samo nemojte navaljivati nakon što izađe iz blokade ovo vam čudo ima 1 mlrd dugova a Zabi još uvijek nikada nisu ništa uplatili na račun kamata, oprezno i stečaj je u igri! [lol]
Business.hr
Naime, svi su alternativci su u velikim financijskim obvezama, pa je pitanje koliko bi Vipnet nakon možebitne, a sve izglednije kupovine Metroneta mogao krenuti dalje i kupiti još nekoga.
Posljednji financijski pokazatelji govore o kakvim je zapravo dugovima riječ. Alternativni telekom operateri u ovom trenutku imaju vrlo visoke kratkoročne i dugoročne obveze koje premašuju ogromnih 1,8 milijarde kuna, najviše je zadužena Optima više od milijardu, slijedi Metronet s oko 600 milijuna, te H1 Telekom s oko 240 milijuna kuna.
Business.hr
Naime, svi su alternativci su u velikim financijskim obvezama, pa je pitanje koliko bi Vipnet nakon možebitne, a sve izglednije kupovine Metroneta mogao krenuti dalje i kupiti još nekoga.
Posljednji financijski pokazatelji govore o kakvim je zapravo dugovima riječ. Alternativni telekom operateri u ovom trenutku imaju vrlo visoke kratkoročne i dugoročne obveze koje premašuju ogromnih 1,8 milijarde kuna, najviše je zadužena Optima više od milijardu, slijedi Metronet s oko 600 milijuna, te H1 Telekom s oko 240 milijuna kuna.
Kakve su ovo gluposti?
Prema zadnjim izvješćima Metronet, Bnet i H1 su sposobni samostalno financirati svoj dug, jedino Optima još uvijek nije ali s najnovijim odlukama Hakoma i oni će to vrlo brzo moći.