OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budimo ipak realni ovo vrijedi 5kn ni lipe više! lp STFACA

Antiša, ma nije baš tako jednostavno, nećemo biti drukeri
Drugi je to business model, razina duga i milijun stvari.

Ali nije bezveze analiza

antiša je poznati objektivac [lol] [lol]
ne brinite, sad će dokap [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Apoksiomen, umjesto da se zahebaješ mogao si sutra počistiti ovo do 40 kn!

ma šta ti je da mi se riskiraju pare, kupio bih neku pravu firmu, dlkv, ht, ulpl ili tako nešto.
ovjde na optimi ostaje samo zaebancija jer para niđe
[cry]

Vidjet će se ima li se para ili ne 01.02.2011.

Ukoliko isplate kamatu na obveznicu, mislim da će to biti definitivna potvrda da nema rizika od stečaja. Firme pred stečajem ne plaćaju ni kamatu….

Doduše, mislim da se to vjerojatno neće reflektirati na cijenu dionice i sigurno neće reflektirati na cijenu obveznice…

Za drukere

Trenutna vrijednost firme odgovorara mogucnosti smanjenja porezne obveze potencijalnome kupcu firme.

Samo toliko…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ma šta ti je da mi se riskiraju pare, kupio bih neku pravu firmu, dlkv, ht, ulpl ili tako nešto.
ovjde na optimi ostaje samo zaebancija jer para niđe
[cry]

eto, jesam vam reko?

al ne brinite kad krene dolje Optima će bit predvodnik.
ta, bolje bit prvi u selu, nego drugi u gradu![lol]

jesam vam i dokap obećao?
vjerujte vi meni, pustite vi maritća!voda je došla do grla! [thumbsup]

novi hakom
Udio Ht=-1%
+ ULL=4000 korisnika

Samo da ponovim, cijena OPtime trenutno je vrijednost smanjenja porezne osnovice u slucaju kupnje strateskog partnera.
ako enma komentara znaci da nitko ne kuzi sto pricam

Eto toliko od mene

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ma da, ali kolko ja svatam više ne more da spajaš kruške i jabuke da bi iskoristio porezni štit odnosno gubitak, porezna je i ovde uvela odredjena pravila ponašanja.

Tako da bi kupovinu i eventualno spajanje mogli da iskoriste verovatno samo ostali telekom igrači, a takvih ovde nema mnogo. To bitno umanjuje krug zainteresovanih ulagača za takve operasije.

I to šta niko ne komentariše ne znači da ne razume tvoje sugestije…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Jasta
pa nece bre da pakara kupi telekom

Uvek je to tako

Nije bilo uvek tako. Ne ulazeći u katastrofalan bilans ove kompanije, u najboljem slučaju i to u neka mnogo bolja vremena, akvizirani porezni gubitaš plaćao se cca 50 odsto kumulativnog poreznog gubitka. Tako da sam sve moreš da sračunaš.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

to je sracunica između dva čoveka
može da bude manje a može da bude i više

ako Vipnet zaista kupi južne švabe, i ako objave cenu videt će se da li je to sračunato
iako cena će da bude tajna verujem

mnogo procenata više ovo vredi, mnogo

New Report

Close