ne ako je na njihovoj mrezi
neznam da li je, samo pretpostavljam
Mislim da će ovo pokopati OPTItv:
http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/techno/maxtv-putem-satelita-od-sada-dostupan-u-cijeloj-hrvatskoj,99962.html [bye]
Možda, koliki je udio triple playa u hrvata i koliki će udio biti triple playa na otocima recimo u Božavi na Dugom otoku.
IPTV nije ništa posebno
Odnosno da se prosto izrazim, koliko je usluga IPTV-a profitabilna za telekome buduci da svi operateri idu sa 1 kunom a vjerojatno placaju naknade raznoraznim discoveryima i ostalo od cega se nemoze pobjeci.
Odnosno da se prosto izrazim, koliko je usluga IPTV-a profitabilna za telekome buduci da svi operateri idu sa 1 kunom a vjerojatno placaju naknade raznoraznim discoveryima i ostalo od cega se nemoze pobjeci.
nije profitabilna nimalo
halo?
ima li koga kod kuće?? [lol]
kako vam se ovaj scenarij sa INGRE čini?
šta mislite, koliko će optimi trebat do ovog scenarija?
sjećate se one stare, dokapitaliziram te po nominali, ali ja imoja 2 pajdaša [lol]
mjesec, dva tri?godina[kiss]
PS-moram biti iskren i reći da sam ovo očekivao ovdje prije nego na INGRi [thumbsup]ali ima vremena……………….
Opet su se počeli igrati s obveznicama 400 000 kom po 0,5.
Šta to oni znaju a ja neznam?
Apoksiomen šta ti misliš?
išao sam gledat jesu li Đakovština i Zdenka imale obveznice i kako je išla trgovina, ali mi se nije dalo tražit.
nego, ima li kakvih vijesti o dokapu? [tongue]
znaš šta me zanima, oće li Martić oženit samo vas male, ili će neko veći (Zaba npr.) oženit i Martića i vas u paketu? [undecid]
Antiša, šta ti misliš? [yawn]
[/quote]
al ne brinite, sad će dokap! [thumbsup]
“Uprave Matija Martić i dodao kako sljedeće godine planiraju krenuti u dokapitalizaciju sa strateškim partnerom.”
i KONAČNOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
!!!!!DOKAP!!!!!!
[lol] [lol] [lol] [lol]
ajmo sad Antiše i Blumeni, guknite, šta očekujete od ovog dokapa? [lol]
ja očekujem jednu dobru Magmu, da vas neko dokapitalizira po 5-10kn i uzme 75% vlasništva firme,
dakle, očekujem “džoranje”, vi ćete da date kaput, a za njega ćete da dobijete qurac! [thumbsup]
ako budem pogrješio, ‘mam će da se ispričam! [kiss]
ajmo sad Antiše i Blumeni, guknite, šta očekujete od ovog dokapa? [lol]
ja očekujem jednu dobru Magmu, da vas neko dokapitalizira po 5-10kn i uzme 75% vlasništva firme,
Ja očekujem dokap po najmanje 160 kn.
Pusa!
usporedbom magme i optime su promasio ceo fudbal.
Optima ima pozitivan cashflow i dobro pozitvan ,magma nema
Optima ima potencijala rasta, magma slabo
Ako firma ne vrijedi 0 kuna kakav mrtvi dokap spominjete
Sta nije jednostavnije otici u ZABU i reci da dajes kolko vrijedi dug ili manje ako vec kapital ne vrijedi.
Izglednija opcija je da se dokap napravi po 30 kuna u kojem sudjeluju i Martic i svi ostali + strateski (nesto kao prva Magma) a onda je smao igra postotaka.
usporedbom magme i optime su promasio ceo fudbal.
Optima ima pozitivan cashflow i dobro pozitvan ,magma nema
Optima ima potencijala rasta, magma slabo
Ako firma ne vrijedi 0 kuna kakav mrtvi dokap spominjete
Sta nije jednostavnije otici u ZABU i reci da dajes kolko vrijedi dug ili manje ako vec kapital ne vrijedi.
Izglednija opcija je da se dokap napravi po 30 kuna u kojem sudjeluju i Martic i svi ostali + strateski (nesto kao prva Magma) a onda je smao igra postotaka.
obzirom da je ZABA redovito čistila u par navrata sve do 40, vrlo vjerovatno ste u pravu s cijenom dokapitalizacije.
ova dionica je stvarno bila osuđena na propast od pocetka, jer pada od 2008 ne znam koji interes ima ZABE stvarno ne kužim jel ima netko kakvo objašnjenje