halo?
ima li koga kod kuće?? [lol]
kako vam se ovaj scenarij sa INGRE čini?
šta mislite, koliko će optimi trebat do ovog scenarija?
sjećate se one stare, dokapitaliziram te po nominali, ali ja imoja 2 pajdaša [lol]
mjesec, dva tri?godina[kiss]
PS-moram biti iskren i reći da sam ovo očekivao ovdje prije nego na INGRi [thumbsup]ali ima vremena……………….
Prije će ovdje biti-piši kući-propalo je, jer brzinom kojom se sve ruši oko nas -to ne bi ni sam Bog uspio popraviti.
Ipak Optima će ove godine imati 60 mil kn operativne dobiti, više nego Badel, Magma, Validus, Ingra i Dioki skupa.
Na čelu smo tablice u županijskoj ligi!
[wink]
Na ovu visoku zajedničku kaznu će se članovi Uprave samo slatko nasmijati.
Datum objave: 9.11.2010 u 14:20h
Nudili cijene niže od odobrenih
HAKOM kaznio upravu HT-a sa 76.770 kuna
http://www.novilist.hr/Vijesti/hakom-kaznio-upravu-ht-a-sa-7677.aspx
Na ovu visoku zajedničku kaznu će se članovi Uprave samo slatko nasmijati.
Datum objave: 9.11.2010 u 14:20h
Nudili cijene niže od odobrenih
HAKOM kaznio upravu HT-a sa 76.770 kuna
http://www.novilist.hr/Vijesti/hakom-kaznio-upravu-ht-a-sa-7677.aspx
Ingra i optima su potpuno razlicite stvari.
Tocno se vidi kako ljudi razmisljaju i zato 2% dobija a 98% gubi.
Kao što je Antiša rekao, Ingra i svi ostali imaju operativni gubitak, ne stvaraju novac vec gomilaju gubitak koji je jednak dugom a to radde tako da ne placaju dobavljace pa im onda oni prijete ovrhom i stecajem efektivno pa oni izdajju dijonice itd.
Otima sada stvara cash.
ne duguje dobavljacima (nazalsot duguje puno bankama).
ima dosta love za kamatu trenuto i to je bankama ok.
Imovine nazalost nema jer je to sve zica ali to je jednako kao i da ima 28-godisnje potrazivanje prema drzavi kako se pokazalo na slucaju Ingre jer nikoga to vise ne zanima (pogotovo dobavljace)
Kao što je Antiša rekao, Ingra i svi ostali imaju operativni gubitak, ne stvaraju novac vec gomilaju gubitak koji je jednak dugom a to radde tako da ne placaju dobavljace pa im onda oni prijete ovrhom i stecajem efektivno pa oni izdajju dijonice itd.
Otima sada stvara cash.
Imovine nazalost nema jer je to sve zica ali to je jednako kao i da ima 28-godisnje potrazivanje prema drzavi kako se pokazalo na slucaju Ingre jer nikoga to vise ne zanima (pogotovo dobavljace)
Kolega vi se volite hvaliti da razumijete burzu i tu držite nama predavanje a kupovali ste INGRU po 55 000 i sada tu pametujete da INGRA ne valja, mislim da ste to jako kasno shvatili i da vas je to lupilo dobro po džepu od toga sada nemate nikakve koristi, slično bi se moglo desiti i sa OPTE-R-A i opet ćete te govoriti kako ne valja i opet će vam biti kasno i opet će te se hvaliti kako ste vi skužili da ne valja a u međuvremenu će te knjižiti gubitak od kojih par stotina posto.
Sretno i sve najbolje sa OPTE-R-A.
Kupio , prodao, luio , prodao.
prosjecno ulaz na ingri mi je bioo oko 150 milim.
prodao po 80
priznao gubitak od pola
a sto je sada na ingri
Kupio , prodao, luio , prodao.
prosjecno ulaz na ingri mi je bioo oko 150 milim.
prodao po 80
priznao gubitak od pola
a sto je sada na ingri
A šta imate od toga što ste priznali ogromni gubitak , očito da ste jako kasno shvatili i to vam baš nije za pohvalu, ja vam samo kažem da se sličan scenarij i ovdje može desiti ali ne mora.
Sretno
da ljudi priznaju greške i okrenu stranicu di bi nam bio kraj
Kolega vi se volite hvaliti da razumijete burzu i tu držite nama predavanje a kupovali ste INGRU po 55 000 i sada tu pametujete da INGRA ne valja, mislim da ste to jako kasno shvatili i da vas je to lupilo dobro po džepu od toga sada nemate nikakve koristi, slično bi se moglo desiti i sa OPTE-R-A i opet ćete te govoriti kako ne valja i opet će vam biti kasno i opet će te se hvaliti kako ste vi skužili da ne valja a u međuvremenu će te knjižiti gubitak od kojih par stotina posto.
Gubitak od par stotina posto? Pari mi se da si novinar, i to ne samo po avataru…
Otima sada stvara cash.
Sretno i sve najbolje sa OPTE-R-A.
[/quote]
Mislim da je blueman već i par puta naglasio da se ovdje radi o riziku.
Operativna dobit je tu.
No, ni stečaj ne mora biti daleko.
Tko voli, nek’izvoli!