Nova analiza dosla
Pad HT/a na 70%, povecanje alternativaca za 2% u kvartalu samo.
Pad ull-a to mi ej bilo cudno ali Optima je svoje Ull u tom razdoblju digla)
Poras prenesenih brojeva.
Uglavnom alternativci sisaju dalje.
Kolege,
kad če dokapitalizacija je i perfidno istiskivanje manjinskih dioničara pod krinkom
ja te h***m a ti plačeš?
LP
Promjenila se metodologija izračuna broja ULL, prikazuje se broj aktivnih za razliku od prije kada je bio broj realiziranih .
Prema staroj metodologiji broj realiziranih ULL u Q2 je bio 138 062.
Inače ovo je najveći kvartalni rast udjel alternativaca od početka. A šta će tek biti kad postanu neovisni o vanjskim izvorima financiranja?
ah da točno, piše ispod tablice..
ovo je još uvijek sve na dugom štapu.
Može vrijediti nula i 100
ja nekako naginjem na 100 iako ni 0 nije isključeno.
Samo što kamate moraju pasti na 6-7%.
hold…hold….
rba ima jos dosta ako je samo on
hop hop ovo jako dobro izgleda
ovoso i kupcu, dosta malih kupuje, vidi se po nalozima odmah na ask 2 kune vise stavlja
ovoso i kupcu, dosta malih kupuje, vidi se po nalozima odmah na ask 2 kune vise stavlja
..ovih prvih par prodaja osim ovoga sa 400 kom su tu od jutra..a obrnuto, prodaja se bitno povukla ako si pratio od početka trgovanja…meni se čini da je sad glupo prodavati jer je akumulacija jaka..sutra će ovi što danas prodaju kupovati po 34+
..molio bih ovog nervoznog da ako je moguće poklopi bid do 31..jer sam i sam postao nervozan čekajući..
Ovdje ima samo jedan kupac, mali ne kupuju ovo jer nema puno pametnih malih ulagača. Trejdere je strah zbog slabe likvidnosti oni su na Ingri.
Još kad vide 1 000 000 obveznica na prodaji u pola cijene i 1 000 000 000 kn duga pa tko bi ovo kupovao?
Ovdje ima samo jedan kupac, mali ne kupuju ovo jer nema puno pametnih malih ulagača. Trejdere je strah zbog slabe likvidnosti oni su na Ingri.
Još kad vide 1 000 000 obveznica na prodaji u pola cijene i 1 000 000 000 kn duga pa tko bi ovo kupovao?
[/quote]
To se i ja neki put pitam
Inace ZABA +1541
prodaje RBA, ostalo mozda jos oko 15,000 komada sa jucerasnjom kupnjom