@ all
Super je kako svi spominju da su naveliko kupovali ispod 30 i da ce se iskrcati na 40.
Ispod 30 kn u ovome valu je proslo oko 300 tisuca kuna prometa.
A pola foruma kaze da je na 27 kupilo.
Majke li ti koji market makeri. Jedan polovni BMW.
Samo kazem da nam je jadna burza kada je jedan BMW vrhunac portfelja a pricamo o prometu u 3 mjeseca a ne o 1 danu
@ all
Super je kako svi spominju da su naveliko kupovali ispod 30 i da ce se iskrcati na 40.
Ispod 30 kn u ovome valu je proslo oko 300 tisuca kuna prometa.
A pola foruma kaze da je na 27 kupilo.
Majke li ti koji market makeri. Jedan polovni BMW.
Samo kazem da nam je jadna burza kada je jedan BMW vrhunac portfelja a pricamo o prometu u 3 mjeseca a ne o 1 danu
a čuj bila ta kupnja pametna ili ne, u nekim trenucima, zapravo cijelih dva tjedna, jedini na bidu bili smo antiša i ja, što smo i utvrdili privatnim porukama. Ne mogu reći da tada nisam imao sumnje da ako samo dva čovjeka stoje na bidu definitivno to nije pametno ali vjerovao sam u odbijanac. Naravno, par tisuća komada nije nekome puno, ali ovdje se vrši akumulacija te mi mali svoje prodajemo zabi. U to da li će i koliko dugo to potrajati ne ulazim ali moj post bio je rezultat mjesečnog izrugivanja korisnika Stfaca i njemu sličnih.
a prošlo je ispod 30 oko 400k prometa, eto ako smo antiša i ja napravili pola od toga e onda jadna li nam majka [lol]
Ma jasno.
samo kazem koliko smo mi jadna drzava i burza kada je 300 tis kuna u 2 mjeseca promet o kojemu se naveliko pise.
Za firmu koja ima godisnji prihod od 450 mil kuna stabilnih.
Meni bi bilo zabrinjavajuće da je ispod 30 kn bio veći promet, mali prometi su pozitivan pokazatelj u ovom slučaju!
Nema tu puno zainteresiranih za prodaju!
ovaj koji je lupio 100kom po bidu mi nije jasan. cijeli dan mogao je prodati i po 32 kn dok je Eu bila u crvenom, i sad kad Eu ide polagano u zeleno on proda [shocked]
ZABA + oko 4000
RBA – oko 2000
ZABA + 2322
Nek RBA više stavi tih 22,000 komada pa da idemo dalje
ovak mic po mic.
mene zanima čiji je to skrbnički RBA pod br.5
Evo HAKOM danas donio prijedlog odluke za izmjene uvjeta korištenja LLU, brzinski što sam vidio:
– jednokratne stavke priključenja i isključenja korisnika su smanjene od 70-90%
– cijene najma kolokacijskih prostora su smanjene u prosjeku 50%
– mjesečna najamnina parice ostaje ista 52,14 kn, jedino je pala cijena za korisnike koji imaju više priključaka za 2.i 3 priključak cijena je 33, 89 kn.
Očekivao sam da će smanjiti mjesečnu najamninu parice jer je to najveća stavka ali ništa od toga.
Ovako po mojoj procjeni za Optimu je ovo ušteda od 5-6 mil kn godišnje!