OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Puno je tu ako..
Zato treba biti oprezan…
ne vjerujem u 100 milja dobiti jer bi to znacilo oko 200 milja ebita a to znaci oko 800 milja prihoda sto sumnjam

Cijenjeni kolega,
Koliki bi bio EBIT povrat na taj iznos? Nešto ste pričali o tome na HT pa nisam razumio.
Hvala,
Lp

Referendum o ZOR-u omogućiti će da ljudi koje rade, rade još više, a ljudi koje ne rade, rade još manje

ZABA + 3674
RBA – 254

blesava zaba koja ima dug kupuje i kapital koji ne postoji?..

ovo je lijepo da ovi kupuju..

Jel’ ovo danas netko iz ZABE izgubio živce pa opalio po asku. [lol]

ja sam sad s osrednjeg prešao na debelo ovdje unutra, niti sanjao nisam da će mi biti ovako nizak prosjek ulaza.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ZABA + 3674
RBA – 254

blesava zaba koja ima dug kupuje i kapital koji ne postoji?..

ovo je lijepo da ovi kupuju..

Jel’ ovo danas netko iz ZABE izgubio živce pa opalio po asku. [lol]
[/quote]

ZABA me uveseljavala na razinama 36,00 – 44,50 kn, rijetko je prošao koji dan a da nisam tržio OPTIMU

Po svemu sudeći lagano su se ponovo aktivirali na strani kupnje, znajući za dug a istovremeno i potencijal zanimljiva dionica kratkoročno-dugoročno, međutim – ako ZABA stane sa kupnjom 25,00 kn je lako dostižna brojka

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ima ovdje igrača koji akumulirajo pokoju tisućicu dionica ovdje..bar koliko je meni poznto, anisu iz zabe i sl nego čisto ljudi imaju para, a ovdje je izgledno zaraditi bar 50% u roku 6mj..

Neka budala pod Zaba skrbnickim kontinuirano skida sa aska lijepo i polagano..
FAliti ce tu hartija brzo ukoliko RBA Invest pretpostavljam ne krene sa prodajom.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pretpostavljam da, sukladno već nekolio puta odigranom scenariju, slijedi iskrcavanje, za ne?

neće biti prodaje tako skoro ovdje….bar ne prije razine 36-38 kn..

samo po askuu je i išlo. uobičajeno je na opte da značajnija prodaja kreće tek iznad 40kn.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

tako je kliring, iznad 40 ću istresti četiri i nešto tisuće drage volje Zabi, ciljam 43-44 zadnji high. Obzirom na trenutni ulaz od 29,X neće mi teško pasti. Kupovao sam zadnjih dana i iznad 30 te malo pogoršao prosjek, no nije problem. U inat raznoraznim stfcama i sličnima. Samo, jasno je meni i da su oni naveliko kupovali ispod 30. Nadam se da nisu prerano izašli, ovdje kad se vozi, ne vozi se ispod +50%. Držte se svi i čestitam vama koji ste imali muda da sa mnom postavljate bid na 26, 27, 28 kad nas je u ponekim tjednima bilo 3-4 naloga.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Nije nitko ovo kupovao naveliko osim možda nas par, treba imati muda i pameti za ukrcati x000 kom firme s 1mlrd dugova koja nikad nije kune zaradila.

Meni nažalost ništa ne znači 33, 43, 53 ili 103 kn dobro se osjećam u ovoj dionici pa dok je tako nemam razloga ni prodavati [rolleyes]

neće biti prodaje tako skoro ovdje….bar ne prije razine 36-38 kn..

o, varaš se! čim se ZSE zacrveni počet će kapitalizacija dobiti, bolje vrabac u ruci (+15%) nego golub na grani [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

New Report

Close