OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cudno. Sve same 100ke. Di je dezurni jedinicar?

Eno ga traži nalog od 3xxx kom i ne može ga pronaći. [lol] [lol]

idemo li sutra još bolje ili hladan tuš?reko vam 15.09.bit ce ovdi svega…post je na 202 stranici.

je li samo osjećaj u pitanju ili znaš nešto?

bid se pojacava, barem zasad…a tko ima bilo kakav info, van sa njim… [cool]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

nema tu nikakvog infa, rulja je kupila po 30 kn i sad se pokušava cijena napumpati na 33-34 kn pa da se ta ekipa iskrca. valjda ostali ulagači imaju još toliko mozga daneće nasjesti na ovakvu navlakušu vidljivu iz svemira!! [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Navlakusa sa 120,000 kn prometa.
Ako je onda je jadno jadno
ko i drzava

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

meni se isto čini navlakuša…dovoz ovaca na bid pa rasprodaja/sisanje pri glavi.I tako stalno, a ko će to razumit.Osobno mi je jedino interesantno glede OPTE šta su se svjetski ulagači vratili financiranju zaduženih kompanija vjerujući u bolje sutra.Odnosno refinanciranje dugova trenutno nije problem i sredstva kompanijama kao OPTE su dostupnija.E sad dokle ce trajati sklonost riziku, po meni ima šanse to potegnut koji tjedan jer CHF,JPY i USD su skloni korekcijama kao što i rade posljednjih dana. Dokle?E da je meni to znati ne bi ja vama ovo pisa.

S zadnjom cijenom ja sam ovdje na -5%, možda do kraja dana dođem u plus, kad ćete vi s Badelom u plus? Meni je svejedno jesam li trenutno u minusu u plusu a dali vi mirno spavate dok je Badel u blokadi?

Badel nema ništa, s državom i Perkovićem u vlasničkoj struktruri tek će onda biti kupus.
Nekome je i 100 t duga puno a nekome ni 1 mlrd nije problem, nitko ništa nikome nije lagao

+20% [yawn] [bye]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

S zadnjom cijenom ja sam ovdje na -5%, možda do kraja dana dođem u plus, kad ćete vi s Badelom u plus? Meni je svejedno jesam li trenutno u minusu u plusu a dali vi mirno spavate dok je Badel u blokadi?

Badel nema ništa, s državom i Perkovićem u vlasničkoj struktruri tek će onda biti kupus.
Nekome je i 100 t duga puno a nekome ni 1 mlrd nije problem, nitko ništa nikome nije lagao

+20% [yawn] [bye]
[/quote]

Znaš kako se kaže:
"Bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće" [wink]

sreće uvijek treba imati, slažem se, ali nije bila glavni sastojak u ovoj priči.
Wolf Wave, ako je savršen ne prašta.nije oprostio ni tehnici ni viru, pa neće ni badelu, nadam se.
aj živio [smiley]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

hm,…a di je vlakić…. [lol] ja bi prodao ono od jučer po 34 pa da mogu na pivu [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

hm,…a di je vlakić…. [lol] ja bi prodao ono od jučer po 34 pa da mogu na pivu [lol]

Nije vlakić nego aviončić i čeka ove što su uplatili last minute aranžman da se ukrcaju. [lol]

New Report

Close