OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stfaca prometni su premizerni da bi tvoje pametovanje imalo ikakvog smisla. Jedna transakcija od tisuću kuna gore 10%, jedna transakcija -10%. Ajde molim te poštedi nas [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

rekvijem vi ste jako ljuti jer vam je ulaz na 40 meni je za sto vam se to dogodilo.stoga nemojte se ljutit imate sad priliku po 26,28 lp STFACA [kiss]

Na OPTIMI akumulacija!

ZABA čeka kad će je lansirat, sad im malo oduzima vremena vlastita dionica i još neke!

Antiša drži li ovo vodu!?

Voda već kuha. [lol] [lol]

Kolikog li prometa !!!!Jel to ZABA potrošila 2 soma kn?

nije ZABA nego neki ZABAvljač [lol]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup]

nije ZABA nego neki ZABAvljač [lol]
[/quote]

Koja nervoza u zraku. Ništa ZABA ne uspijeva. Nikakvi trikovi ovdje više ne pale. [lol] [lol]

Koja nervoza u zraku.

Mo’š mislit! Svi grizu nokte od nervoze…

Najviša Najniža Zadnja Prosj. Volumen Promet Promj.
44,80 25,51 28,24 37,94 236.825,00 8.985.707,77 -14,6828%

nisam pratio dionicu, ali kad se ovo malo pogleda – čini se da tu ima prostora za rast ovih 15 – 20% tim više jer su prometi bili puno viši na većim razinama cijene…

Kako je lijepo vidjeti ovu brojku 44,80 kn, malo nostalgije i prisjećanja kad sam na tim brojkama prodavao OPTIMU

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

..pa sad kupujemo da bi prodavali ponovo na tim razinama.. [thumbsup]

Ovdje upišite svoj komentar…

ING, 15.09.2010. u 13:46

..pa sad kupujemo da bi prodavali ponovo na tim razinama.. [thumbsup]

Nekako mi se čini da ima u ovom trenutku par boljih pikova – kratkoročno, al za svaki slučaj sam na bidu

[wink]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close