OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ispravak
od 08.09 do danas ili praktički godinu dana je prodano 247.850 dionica ispod 30 Kuna.
Ovo samo iznosim kao činjenicu, a zanimaju me komentari jer neznam što se ovdje zbivalo u tih godinu dana ?

Prije godinu dana ispod 30 kn izlazili fondovi čini mi se Erste i PBZ OMF.
Zanimljivo da su izlazili točno kad je donešena odluka o značajnom smanjenju cijena interkonekcije.

ocito je kolega "veliki" ipak odlucio prodat…
procitani jesmo, a i to nesta znaci, a znakovito je i sljedece i danas ko bude trgovine bit ce samo oko velikog…osim he he…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

slusa on nas tj. cita, a taktika mu i nije losa.. [thumbsup]

ne samo da čita već i piše [lol] kad proda javit će vam se ovdje [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Isti je bilo i na atgr veliki nalog koji se ne mice na 720 tjednima i onda ga je pojelo. Veliki je bio izgleda od AZ fonda. Ne bi me cudilo da je i taj njegov.

Nije bolest sve što boli

Isti je bilo i na atgr veliki nalog koji se ne mice na 720 tjednima i onda ga je pojelo. Veliki je bio izgleda od AZ fonda. Ne bi me cudilo da je i taj njegov.

Čeka se ekipa preko bare da potvrdi pa ćeš vidjeti kako će ga krdo raznijeti i tko zna gdje će se zaustaviti. [lol] [lol]

evo malo jači nalog na kupnji…. 1025 komada…. što sad? [huh]

Kaj što sad? Udri po asku. [lol]

Nije bolest sve što boli

Ja sam sretan i da se konačno počelo trgovati,nije bitno stalno zarađivati bitno je sudjelovati i zarađivati.

evo malo jači nalog na kupnji…. 1025 komada…. što sad? [huh]

taj je moj, od jutra stoji. pomakao ga na 26,02

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

no? čekamo vas još na 27 da se prikrpate pa neka prospe to što ima taj na 30

Na OPTIMI akumulacija!

ZABA čeka kad će je lansirat, sad im malo oduzima vremena vlastita dionica i još neke!

Antiša drži li ovo vodu!?

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

apsolutno sutra treba izac,pa onda opet unutra na 26kn lp STFACA

ovdi sam vam ljepo napisao ocigledno niko ne slusa ok….lp STFACA

New Report

Close