OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas sam probao malo pomoći i stavio nalog na bid jednak onome na asku od 3750 komada, ali nema pomaka. Da je želio mogao me poklopiti za nešto manju cijenu.

Postoje 2 problema kako ja vidim, a napominjem malo sam promatrao ovu dionicu ;
1. Ako skinem/o taj nalog na asku po 3750 postoji mogućnost da ga isti postavi još nekoliko puta
2. Po cijenama ispod 30 Kuna prodano je 150.000 dionica u zadnjih 1,5 godina

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Takoje veki,

reci ti nama Antiša dali da za fruštik sutra pojedemo ovov na 30,00kn!

[smiley]

Ja sam ovdje dugoročni min. 3g, svejedno mi je dali će sutra dionica biti 20 ili 100 kn.

Nije ovo dovoljno likvidno za trgovinu, uhvatite se Ingre ili Validusa!

Ispravak
od 08.09 do danas ili praktički godinu dana je prodano 247.850 dionica ispod 30 Kuna.
Ovo samo iznosim kao činjenicu, a zanimaju me komentari jer neznam što se ovdje zbivalo u tih godinu dana ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@antiša
"Ja sam ovdje dugoročni min. 3g, svejedno mi je dali će sutra dionica biti 20 ili 100 kn.

Nije ovo dovoljno likvidno za trgovinu, uhvatite se Ingre ili Validusa!"

Milsim da si upravu kratkoročno, ali sada vidim i dugoročno.

Danas sam probao malo pomoći i stavio nalog na bid jednak onome na asku od 3750 komada, ali nema pomaka. Da je želio mogao me poklopiti za nešto manju cijenu.

Loris ne znam što si ti uzeo niti kakve su nuspojeva toga ali ja takav nalog nisam vidio obzirom da sam se s meni neznanim gospodinom cijeli dan igrao kopiranja na prvih par mjesta aska i bida s više stotina komada. A imao sam i dodatnih pet postavljenih naloga na kupnji u rasponu 25,70 – 27,XX. Molim malo više realnosti, a manje konzumenata.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

velikog se mozemo jedino rijesit u predtrgovnju, inace kad pocne on se ne mice, a bas na lipu da ce reagirat ne vjerujem…ko da je covjek umro.
kad se pogleda malo unazad, DA imala je dionica padajucu putanju, ali imale su manje vise sve..
neke su u meduvremenu i pocele mijenjat trend, tako da kad dode red ovdje bit ce isto…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

iza ”velikog” je duboka rupa do 40. zna on da sve što se proda ispod 30 ovih tjedana da će mali opet zatrejdat do 40 kad krene. I opet će do 40 kupiti desetak tisuća kao i prošli put.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ups! ode onaj vekliki nalog na 33,90… ipak je živ [undecid]

Loris ne znam što si ti uzeo niti kakve su nuspojeva toga ali ja takav nalog nisam vidio obzirom da sam se s meni neznanim gospodinom cijeli dan igrao kopiranja na prvih par mjesta aska i bida s više stotina komada. A imao sam i dodatnih pet postavljenih naloga na kupnji u rasponu 25,70 – 27,XX. Molim malo više realnosti, a manje konzumenata.
[/quote]

Nisam siguran što si namjeravao reči, ali upravo na 25,70 sam 0,5 sata držao nalog na 3750 i nema reakcije. Da je lik želio prodati mogao je to mu je mala razlika u odnosnu na prodajnu cijenu, a to mene navodi na mišljenje gdje i ako poklopim nalog na bidu postaviti će ga opet jer mu nije interes prodati nego držati cijenu dolje ?

slusa on nas tj. cita, a taktika mu i nije losa.. [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

A, tek sad vidim da je stoperica.
Bezveze…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

neš ti štoperice. niti 20.000 eura. da mu uleti malo jači igrač istriskat će ga u roku keks

New Report

Close