OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trebalo bi ga pomest kao i onog odmah iznad njega i puf omah rast od 30%, a onda se mozda i trejderi ukljuce pa to ode i na 40-45.

Nije bolest sve što boli

Trebalo bi ga pomest kao i onog odmah iznad njega i puf omah rast od 30%, a onda se mozda i trejderi ukljuce pa to ode i na 40-45.

Past će i on jednog dana

Ma nije stvar da ga se gricka par dana nego da se poklopi sve do 39 u jednom nalogu i zabetonira bid barem do 35. POslje toga se ukljucuju buregdjije i ide to na 40-45.

Nije bolest sve što boli

strasilo ostaje, nema to ko poklopit…

No pain no Game

cekamo razvoj situacije kad jednom dode n udar da ga vidimo kako dise…

dise ko riba u vodi …. [lol]

No pain no Game

uh nije me bilo-vidim da je nacet ‘al samo 2 kom i ne uzmice… [cool]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

evo ja sam ga načeo s 2 komada [lol] jel vam se sviđa kris kros bid ask? [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

izgleda da ovaj na 30 kn ima i strazu, ko Sanader do nedavno

No pain no Game

30-25-40 to je sve isto.
Ova firma ili vrijedi -30 ili 100.
Druge nema.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ma nije to straža, to se nas par malih igramo jer je dosadno

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

jednome se više ne igra [lol]

meni, imam posla [sad]

New Report

Close