OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Milusicu, bi li kupio npr. po 10 kn?

pa toliko i vrijedi! [thumbsup]
[/quote]

@ nece vise ovdje bit ni po 30kn a kamoli po 20 ili manje lpSTFACA

ovi komentari su kao one reklame za dijete tipa prije i poslije. umjesto dijete samo je bitno je li se kolega ukrcao ili nije
[lol]
@ lucky luke ja stojim iza toga sta sam reka,da to nevrijedi vise od 10kn a meni je ža sta sam bas ja vama proda po 40kn i sta vi ovdi placate gadnu clanarinu. ceka se izvjesce za 3Q pa je moje misljenje da se vise nece moc kupit ispod 30kn eto ga toliko lp STFACA

meni nisi sigurno [wink]

@ lucky luke ja stojim iza toga sta sam reka,da to nevrijedi vise od 10kn a meni je ža sta sam bas ja vama proda po 40kn i sta vi ovdi placate gadnu clanarinu. ceka se izvjesce za 3Q pa je moje misljenje da se vise nece moc kupit ispod 30kn eto ga toliko lp STFACA

Po čemu ti to znaš koliko koja dionica vrijedi, ajde molim te reci mi svoju računicu za bilo koju firmu na zse.
O kakvom izvješću pričaš, još su dva mjeseca do Q3.
***obrisano***

molim nekoga da mi poklopi ovih mizernih bijednih 40 komada na 26,02. Nastojim svaki dan kupiti pomalo, a bojim se da danas ne ostanem bez članarine. Hvala unaprijed.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/MaxTV-uveo-nove-pakete-i-nove-programe-u-rujnu-sve-bez-doplate

Po čemu ti to znaš koliko koja dionica vrijedi, ajde molim te reci mi svoju računicu za bilo koju firmu na zse.
O kakvom izvješću pričaš, još su dva mjeseca do Q3.
***obrisano***
[/quote]
gospodine gotovac! moje mjerilo o vrijednostima dionica na zse cu zadrzat za sebe ***obrisano***
lp STFACA

bit će nešto!? [thumbsup]

desilo se kliziste, ovaj put prema UP, zivo sam zainteresiran za nastavak trgovanja ‘oce li sta bit jos il je to TO za danas…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

desilo se kliziste, ovaj put prema UP, zivo sam zainteresiran za nastavak trgovanja ‘oce li sta bit jos il je to TO za danas…

Ja se nadam da će se moći kupovati još po 26 kn. Valjda će ovaj kupac biti razuman pa da ne diže cijenu.

Ja se nadam da će se moći kupovati još po 26 kn. Valjda će ovaj kupac biti razuman pa da ne diže cijenu.

[/quote]

Ja sam se nadao cijelo ljeto pa tek nešto siće tako da ostaje samo nada. Btw gdje nam je kolega Jesus. [lol]

Koliko dugo stoji ovaj nalog od 3700 komada na 30 ?
Vidim da je po cijeni ispod 30 kupljeno 11451 dionica.
Da li vam treba pomoć ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Koliko dugo stoji ovaj nalog od 3700 komada na 30 ?
Vidim da je po cijeni ispod 30 kupljeno 11451 dionica.
Da li vam treba pomoć ?

taj nalog stoji a ima vec oko 2 mj. (nek me koleg isprave), na jucerasnju obustavu trgovanja nije ni trepnuo, pa bi pretpostvka bila da je ipak na prodaju!?
nikako da ga se nacne jel uvijek se nekolicina stavlja ispred njeg tako da on ostaje nedirnut, osim ako i tu nema njegovih naloga ispred tog velikog????
cekamo razvoj situacije kad jednom dode n udar da ga vidimo kako dise…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

New Report

Close