OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hanfa je među top 3 institucije u svijetu pa istragama ovakvog tipa …🤣🤣

Gledajte to pozitivno, ako postoje 2 igrača, onda onaj drugi zna cijenu koju prvi targetira …

Al svejedno trebalo bi poslati neku prijavu na potrosaci@hanfa.hr u vidu predstavke odnosno prijave za postupanjem.

one, 28.02.2020. u 18:34
Al svejedno trebalo bi poslati neku prijavu na potrosaci@hanfa.hr u vidu predstavke odnosno prijave za postupanjem.

pa pošalji

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

malo mi zao sto je pala cijena a nisam prodavao ali vjerujem u dobar ishod i kako se kaze ili sve ili nista..   svi gube korisnike i ovo je prilika za poboljsati taj broj o kojemu ovisi buducnost xy-a

sveps, 28.02.2020. u 19:06

U ponedjeljak šaljem. Al trebalo bi nas vise slati. Malo su nagluhi u Hanfi pa da bolje čuju.

Razumijem i skepticizam i optimizam pa čak i teorije zavjere u ovom slučaju ali mene zanima samo jedna stvar : U objavi  početka postupka prodaje prošlog mjeseca stoje uvjeti natječaja,rokovi bla bla i onda ono najzanimljivije : “ocijenit će se  ponude prihvatljive ht-u” i podrazumijeva se zabi ….. Ako je nominala dionice 10 kn,  zašto postoje tolike špekulacije i strahovi od neizvjesnosti natječaja?

Drugim riječima tko god da se javi na natječaj 1,2 ili više ponuđača, nema što tražiti bez dvoznamenkastog iznosa po dionici…

Zanimljiva riječ “prihvatljivo”

Po meni htu u nijednoj kombinaciji nije prihvatljivo za sitniš  dobiti još jednog moćnog pijetla u svojoj avliji a zabi je ionako samo do jaja…

Ili se varam?

one, 28.02.2020. u 20:43

Ja sam vec poslao.

Ja cu u ponedeljak .

optimist, 28.02.2020. u 21:29
Ako je nominala dionice 10 kn,  zašto postoje tolike špekulacije i strahovi od neizvjesnosti natječaja?

zato što nominala nema veze s vezom tj. s natjecajem! ponuda moze doci na 3 kn, neovisno o nominali.

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

kada ce reci ima li koja ponuda?

kolege. moze li se ovako gledati :   69 000 000 dionica / 200 000 korisnika = 345 dionica po korisniku? 🙂

Već je bilo nekoliko izračuna kolika je cijena u telekom businessu pridobivanja novih i zadržavanja postojećih korisnika. Pogledajte na forumu, naći ćete izračun. Sjećam se da je izračun bio u redu te da je bio u razini drugih predviđanja vezanih za ponudu. Vidjet ćemo kroz neko vrijeme jesmo li bili u pravu.

New Report

Close