OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..pa još -30.000 komada po kupnji….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

…pa još -28.000 komada po kupnji…

a koji je to jos forum aktivan ?

…pa još -70.000 komada po kupnji….

Je, lupa se po kupnji, a koliko god se lupa, kupnja samo dodanje još i još i još količina na bid. Fascinantno, zar ne?

Hoćemo slat mailove Hanfi da malo pogleda to?

Mislim da bi odgovorni investitori trebali napraviti baš to.

Na molbu nekih kolega evo i na ovom forumu.

Svaki dan proteklih 7 dana kupovao sam knjigu dioničara. Gledajte cijenom se manipulira gadno, a to je moguće vidjeti ako svaki dan knjigu analizirate. U srijedu, četvrtak i petak preko 4 skrbnicka računa od 3 brokeraja I zagrebačke banke netko je kupio 320 tis komada po prosječnoj cijeni od 7.2 kn i više. U ponedjeljak je svu tu količinu iskrcao po 6.2 prosječno. Dakle netko je namjerno izgubio 50 tis eura minimalno. Sva prodaja u ponedjeljak došla je od strane tog nekog, dok je sva kupnja došla od strane pojedinaca i hpb-a koji je ušao u top 10. Ostala količina je protrejdana.

U utorak je preko skrbnickih Croatia banke ponovo kupovano, a sa tih istih skrbnickih je npr u prošli četvrtak prodavano. To su vam količine od 60, 70 tis komada, ovisno koliko treba taj dan. Ove količine što pometu kupnju tu i tamo, su sa tih skrbnickih Croatia banke po meni.

Jedino objašnjenje zasto se ovo radi je da se pokušava tromjesečni prosjek obuzdati, I vjerojatno će se nastaviti tako dok ne bude neka objava ili slično.

Hvala mrCash. Ajmo ljudi, tipkovnice u ruke i pisati HANFA-i. Nemojte dati da vas žedne prevedu preko vode po ko zna koji put.

Nemoj to pisati #zorangutan i # hrvalin ne mogu podnjet da iza ovih kipanja ustvari stoji suprotni scenari od onog kojeg oni zazivaju

mrcash, 28.02.2020. u 16:13
Na molbu nekih kolega evo i na ovom forumu.

Nemoj to pisati #zorangutan i # hrvalin ne mogu podnjet da iza ovih iskipavanja ustvari stoji suprotni scenari od onog kojeg oni zazivaju

dionicar, 28.02.2020. u 12:11
a kako ste došli do tih brojko? 133 69…  ?

EBITD   iznosi 133 mil kun  puta 6=798 mil.kun  a oPTE ima  69 mil dionica….pa imamo  798/69=11,56  kn  po dionici

Hanfa lol, pa Marica Krašić se nakrcala javno prije info o prodaji i sta je hanfa napravila? Nista…

Ako ih ne mozes pobjediti onda im se prikljuci. Meni su dali priliku za nadokupiti, a cijena svejedno nece biti ni blizu prosjeka.

New Report

Close