OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://zse.hr/userdocsimages/novosti/sJAEKyNRmPVlRbJOu7ncTw==.pdf

@dionicar točno to, onda su zaokružili regiju. Nekako vjerujem da nisu stvarno bezveze išli u kupnju Tele2.

A što se cijene tiče, neću prognozirati – u tome sam loš 🙂

po većini ovdje cijena bi trebala biti 14 – 18kn. ponavljam sad ko papiga.:) opet ću ponoviti: ZABA je dobila pod račun po 10kn a zna se da banke ne vole gubiti. k tome, znaju da moraju ponuditi više od A1 da im ne pobjegne. prilikom poziva A1 korisnickoj suzbi i na upit sto mi mogu ponuditi, na kraju razgovora sam  rekao da moram razmisliti pošto dolazi 3. operater na trziste. ljubazna djelatnica je bila upućena te mi odmah odgovorila slatko se nasmijavši da se to ne bude dogodilio pošto će A1 kupiti Optimu. Iako mislim da imaju nalog od nadređenih da to moraju reći. 🙂 i sada skupljaju i stavljaju pod ugovor kornisniek dok još mogu. 🙂

prilikom poziva A1 korisnickoj suzbi i na upit sto mi mogu ponuditi, na kraju razgovora sam  rekao da moram razmisliti pošto dolazi 3. operater na trziste. ljubazna djelatnica je bila upućena te mi odmah odgovorila slatko se nasmijavši da se to ne bude dogodilio pošto će A1 kupiti Optimu. Iako mislim da imaju nalog od nadređenih da to moraju reći.”

Hahaha, cekaj stvarno? Pa ovo je genijalno :)))

ne znam da li imaju nalog ili ne… ili je gospodična / gospođa upučena u telekomunikacijsko trziste.. ali samo sam spomenuo 3. operatera sa objedinjenim sulugama.. – NISAM spomenuo optimu. znala je o čemu se radi 😉

naravno zvao sam ciljano da to ispitam a ne zato što me zanimaju A1 usluge 😉 :)))

čak mi nisu ni htjeli dati mobitel na otplatu na rate  BEZ UGOVORNE OBVEZE. nego samo sa ugovorom na 2 godine – kao to je ponuda samo za Vas.

počinje kipanje po bidu!!!!!

dokle će danas zatući cijenu samo nebo zna!!!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

još 21.000 dionica po bidu….

Vjerojatnost za uspjeh prodaje je 99%

A postignuta cijena će morati biti sigurno preko 10 kn.

Pa vi odlučujte hoćete li prodavati ili kupovati …

zanimljivo je da te količine koje se kipaju po bidu uopće nisu prethodno stavljene na prodaju, nego ih lik samo istrese bez pardona i upozorenja…

Čujem da se na drugom forumu pojavila info da je ovo sve orkestrirano prelijevanje sa jednog skrbničkog na drugi, molio bih postera da isto objavi i ovdje, znam da je ovaj forum malo kilav, ali ipak… 🙂

Šalu na stranu, ako je to istina, onda je ovo definitnivno posao za HANFA-u, jer to rezultira smanjenjem tromjesečnog prosjeka čime se direktno pogoduje potencijalnom kupcu, da ne govorim da se umjetno stvara panika i kupuju dionice ispod cijene od ljudi koji su skloni paničarenju…

Ponavljam, molim mr.Casha da objavi komentar i ovdje.

Hvala!

šta se sad čudite, pa napisao sam vam prije  3 sata što očekujem da će se dogoditi:

ne bih se kladio u to da u zadnjih 15 minuta danas neće biti žestokih udara po kupnji radi zamjene dionica za keš jer puno ulagača ovdje na 6 kn ima +100% do +200% i ne bi me čudilo da to kapitaliziraju jer ponedjeljak još uvijek neće dati konačan odgovor oko cijene nego će eventualno samo potvrditi koji kandidati nastavljaju pregovore oko kupnje.

S druge strane,ako dođe samo jedna ponuda, jasno je da će cijena dionice pasti, moguće ispod 6 kn..ako pak ne dođe niti jedna ponuda..onda ekipa vraćamo se nazad na 2 kn.

zato sam uvjeren da nam danas pred kraj dana sljedi jači iskrcaj po kupnji onih koji ne žele dočekati neizvjesni ponedjeljak s dionicama optime na računu

44.000 komada iskrcano je po kupnji….

New Report

Close