nije nego 140 tisuća
a da neko udari po bidu sa 50.000 komada razbježali bi se svi kupci u roku odmah
slazem se forumas. ja malo prije skinuo s ASKA par stotina komapa da budem siguran u ulazak ispod 7 ,;) iako sam mogao vidim i po 6.5 ali mi se nije dalo cekati..
da s obzirom koliko je korisnika pomrlo od korone, a prezivjelima je savjet da ne budu u kontaktu sa ljudima (valjda ni telefonski) ne vidim razlog zasto bi netko predao ponudu za optimu.
salu na stranu da je jedan ponudac siguran da je jedini mogao bi umanjiti ponudu, ali posto se spekulira da su dva, sada ni ug ni a1 nece riskirati smanjenjem (moje misljenje)
@zvekir: a da netko udari po asku s 50 000 komada doslo bi odmah jos novih kupaca
nista od toga…
ne bih se kladio u to da u zadnjih 15 minuta danas neće biti žestokih udara po kupnji radi zamjene dionica za keš jer puno ulagača ovdje na 6 kn ima +100% do +200% i ne bi me čudilo da to kapitaliziraju jer ponedjeljak još uvijek neće dati konačan odgovor oko cijene nego će eventualno samo potvrditi koji kandidati nastavljaju pregovore oko kupnje.
S druge strane,ako dođe samo jedna ponuda, jasno je da će cijena dionice pasti, moguće ispod 6 kn..ako pak ne dođe niti jedna ponuda..onda ekipa vraćamo se nazad na 2 kn.
zato sam uvjeren da nam danas pred kraj dana sljedi jači iskrcaj po kupnji onih koji ne žele dočekati neizvjesni ponedjeljak s dionicama optime na računu
misljenja sam da ce ponuda biti posto zaista sto ce UGu Tele2. ?! malo da se igra i potrosi 220 000 000 eur ovak bezveze ?
S Wikipedije:
Jedino nisu prisutni u HR i gore piše razlog (koji je po meni glup), ali nekako su “nas” okružili sa svih strana. Vjerujem da će se taj zakon ubrzo promijeniti jer i nema baš nekog smisla.