vi kako hocete, ja sam se debelo dokrcao na 6-6,3 ..za par dana zavrsava rok za predaju ponuda pa da bude samo jedna ponuda, cijena ce se vratiti na 8 kn
Dobro ti jutro želim .
Meni ovo kotrljanje dionica, kao čovjeku sa solidnim znanjem iz ekonomije ali i burzovnom početniku, djeluje kao vrlo iluzoran scenski nastup, sa puno vatre dima i svjetla, na samom zatvaranju predstave..naglasak na iluzoran
ovo danas nema vise veze samo sa opte, po pogledajet cijelu burzu. samo jedna dionica je u malom plusu, a 21 u padu preko 5%. ocito smo nesto vece propustili
ono..kad baš neće…. meki je to odbijanac kad je šalung loš, rade ga drhtave ručice
Dok ljudi skuže da ova današnja virus-panika nema veze s Optimom, već će njihove dionice biti u rukama novih vlasnika. 😋
7,69 Kn za sada
Pozdrav svima,
da li je ovo normalno?
Društvo je krajem siječnja 2020. godine ugovorilo zajam s povezanim društvom Hrvatski Telekom d.d. u iznosu od 201,0 milijun HRK s rokom povrata najkasnije do 30.06.2021. Predmetnim zajmom refinanciran je postojeći zajam u iznosu od 95 milijuna HRK, kao i veći dio dospjelih obveza prema Hrvatskom Telekomu