najgore je što sad opet ulazi hrpa trejdera koji će ove kupljene dionice početi prodavati 10-15 lipa skuplje i napravit če tako još veći pritisak na prodaju. 8 kuna sada izgleda sve dalje i dalje
alo znanci telekomijade …jel to rušitelj igra igru …skuplja prije objave …ili zna da niš ne vredi pa bježi ….nije da imam previše ovog al nekak ne volim minuse …pogotovo što mi blu čipovi adpl.adr.zaba tak lepo stoje …
ova K/P izgleda depresivno, kao da se čeka(ju) novi udar(i) prema 7 kn….tko i zašto izlazi sada po ovim cijenama, a nije izlazio na 8,x kuna, ostaje misterij….
Nije li rok za to 5 godina od godine iskaza gubitka što je isteklo prije ohoho vremena….
za 10 dana 1.krug natječaja bi trebao završiti a ovdje se neki iskipavaju i to u većim količinama tako da mi sve mi ovo čudno izgleda,kao da očekuju neku lošu vijest pa prodaju dionice prije objave?
(imam dionice opte)
- misljenja sam da je ovo ili Raiff iskrcao ili netko kome treba lova.. a da su ostalo drhtave rucice.. procjenjena vrijednost je 7kn i tu bi trebali startati.. nije nagovor na kupnju.
kako ga kuca majstor.. ovaj sigurno ne prodaje samo da izađe iz pozicije.. ali koji su razlozi iza toga.. tko bi ga znao
Rok za predaju ponuda ističe u sljedeći ponedjeljak u podne pa ćemo vidjeti koliko će ih pristići, a možda i koja će biti ponuđena cijena, s obzirom da je to jedan od uvjeta.
https://www.t.ht.hr/webresources/tht/pdf/Poziv_za_podnosenje_ponuda.pdf